BONUS LA DEPOZIT

Bonusuri impresionante de primul depozit în cluburile de jocuri de noroc au devenit ceva familiar de mult timp. Și nu este nimic de mirat, deoarece bonusurile și diversele promoții sunt instrument principal de marketing al tuturor cazinourilor majore. Anume cu ajutorul bonusurilor ele Încearcă să atragă cât mai mulţi jucători.

Bonusurile pentru depunerea pot fi împărțite aproximativ în două opțiuni: bonusuri de bun venit și reload-bonus – bus pentru reîncărcare. Primele sunt disponibile doar pentru începători și o singură dată, extinzându-se până la primul depozit (uneori și mai multe). Acestea din urmă sunt disponibile în mod regulat, dar cu anumite condiții (de exemplu, doar în weekend, noaptea etc.). De asemenea, nu uitați că bonusurile de cazino trebuie sa fie pariate, astfel încât mărimea recompensei nu contează întotdeauna, trebuie să țineți cont de pariu.

Să aruncăm o privire la bonusurile cazinoului pentru bani sau, mai bine zis, în ce club de jocuri de noroc puteți găsi cea mai bună ofertă:

Mr.Bit – 250% la depozit. Lider necondiționat;

Aplay – 175% la prima depunere, până la 1150 euro;

Columbus, Drift, Vavada, Bitstarz, SlotV și multe altele. Aici vei găsi un bonus clasic de 100%, dar în unele cazinouri se adaugă și rotiri gratuite. Pariul și suma maximă a recompensei sunt, de asemenea, diferite.

Dacă sunteți interesat de bonusuri noi pentru prima depunere într-un cazinou online, vă recomandăm să vizitați portalul popular-rating.com pentru a fi la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea jocurilor de noroc online.

BONUS LA DEPOZIT

Bonuri de depunere
Rambursare săptămânală de 15%.

Reload-bonusuri – bonusuri de reincarcarea. Deci, în clubul de jocuri există mai multe oferte interesante care vă permit să obțineți 20-70% din depozit

Bonuri de depunere
1150 EUR

Dacă sunt îndeplinite anumite condiții, un jucător poate conta pe un bonus de 175% din suma contribuției, dar nu mai mult de 1,5 mii de euro. În plus, utilizatorul va fi creditat cu seturi de cadouri de 150 de rotiri gratuite pe sloturi.

Bonuri de depunere
Săptămâna de jocuri de noroc va aduce 40% din suma transferată în cont sâmbătă, duminică.

Suma maximă a bonusului poate fi 500 EUR.

Bonuri de depunere
Bonus “Dreamland”

Promoția se aplică pentru jucătorilor care fac depuneri în zilele lucrătoare de la 00.00 la 05.00 ora Moscovei. În același timp, acestea sunt taxate cu 20% pentru depozitele de la 50 EUR, 50% - pentru un depozit de 100 EUR. Bonusurile sunt activate după ce contactați chatul. Suma maximă de retragere este de 1000 de euro.

Bonuri de depunere
100% până la 500 de euro

Există o opțiune cu o rambursare suplimentară de 2%, 100 de compuși pe cont sau dublarea acumulării acestora pentru pariuri în bani reali.

Bonuri de depunere
+ 250% din tarif.

Nepublicat.

Bonuri de depunere
100%

La prima depunere, jucătorul primește un bonus de 100% până la 100 $ sau 1 BTC. Dacă suma depunerii depășește 20 USD, jucătorul primește cadou - 180 de rotiri gratuite. La a doua depunere, utilizatorul are dreptul la un bonus de 50% cu până la 100 USD sau 1 Bitcoins. La al treilea depozit, un bonus de 50% până la 200 USD sau 2 Bitcoins este creditat automat. La a patra depunere, jucătorul primește încă un bonus sută la sută până la 100 $ sau 1 BTC.

Bonuri de depunere
Bonus de 100% pentru prima depunere

Plasând pariuri în bani reali, utilizatorii vor putea primi compensații speciale pentru acest lucru. Principala caracteristică a acestor puncte este că pot fi schimbate pe bani reali, iar suma primită nu va trebui pariată. La sfârșitul fiecărei luni, compușii colectați se vor arde, deci este foarte important să nu uitați să vă convertiți.

Bonuri de depunere
Promoție săptămânală „ BLOOMING BONUSES”.

Promoție săptămânală „ BLOOMING BONUSES”. De luni până vineri (de la 8.00 la 23.59), prima depunere în valoare de 50 EUR va aduce un bonus de 30%

Bonuri de depunere
Bonusuri Amurg.

Reîncărcând depozitul într-o zi săptămânală de la 00.00 la 04.00 ore de la 50 EUR, primiți 50% bonus pe cont.