ZIGZAG777

Revizuirea cazinoului ZIGZAG777

ZigZag777 Casino este un portal modern de jocuri care oferă vizitatorilor tot felul de jocuri de divertisment: sloturi, jocuri de masă, pariuri sportive, jocuri TV și multe altele. Numărul clienților obișnuiți al site-ului continuă să crească constant. Și acest lucru nu este surprinzător, deoarece ZigZag777 oferă fiecărui utilizator o șansă reală de a obține un mare câștig.

Informatii generale

Portalul ZigZag777 a fost fondat în 2016 de compania internațională JocSystems N.V., care la acea vreme era deja familiară jucătorilor de limbă rusă de la cazinoul Argo. Site-ul funcționează sub o licență Curacao (8048 / JAZ2015-008). Proiectarea site-ului se face în culori întunecate calme, nu există reclame și ferestre pop-up străine.

Pagina principală afișează o listă de jocuri populare, fiecare dintre ele putând fi jucate în modul demo chiar și fără înregistrare. Pentru a face site-ul cât mai convenabil și funcțional posibil, dezvoltatorii au creat o căutare de sloturi, care vă permite să găsiți jocul de interes în doar câteva secunde.

Program de bonusuri

Programul de bonus ZigZag777 se conține:

-un bonus de bun venit de 100% la prima depunere (de la 40 la 500 EUR, numai pentru utilizatorii noi);

-promovarea săptămânală „Bonusurile înfloresc”. De luni până vineri (de la 8.00 la 23.59), prima depunere în valoare de 50 EUR sau mai mult va aduce un bonus de 30% (trebuie să scrieți codul promoțional 30BLOOMO în Live Chat), al doilea depozit – 40% (de la 100 EUR, cod 40BLOOMO), al treilea – 70% (de la 200 EUR, cod 70BLOOMO);

-15% ramburs în fiecare săptămână;

– „Weekend Reward” – o promoție specială pentru utilizatorii care preferă să se joace în weekend. Sâmbătă sau duminică, primul depozit de 50 EUR va aduce un bonus de 20%, iar al doilea – un bonus de 40% (de la 100 EUR);

– sistem acumulativ „puncte Z”, care face posibilă câștigarea punctelor și schimbarea acestora pentru bonusuri.

Pariul bonusurilor este de x40, rata maximă de pariere este 10 EUR. Fondurile bonus nu sunt disponibile pentru retragere și sunt furnizate numai pentru a juca la cazinou.

Jocuri și divertisment

Colecția ZigZag777 conține peste 3000 de jocuri dezvoltate de cele mai mari companii – Microgaming, Amanet, Netent, Playson, Playtech etc. Divertismentul este clasificat:

„Sloturi” – sloturi de diferite subiecte: clasic, fantezie, aventură, fantezie, umor etc.;

Rulete – rulete americane și europene. De asemenea, în această secțiune puteți găsi jocuri cu dealeri live în modul Live;

„Sport” – un portal de case de pariuri unde puteți plasa pariuri pe evenimente sportive;

„Jocuri TV” – jocuri TV populare;

„Sport virtual” – jocuri video sportive;

„Altele” – cărți, jocuri video, retro.

Software-ul de jocuri prezentat are un design modern luminos și panoul de control clar. Încărcarea oricărui slot durează de obicei nu mai mult de câteva secunde. Toate mașinile sunt disponibile în versiunea mobilă a site-ului.

Înregistrare la cazinou

Link-ul pentru a crea un cont pe site și pentru a accesa contul dvs. personal se află în panoul de sus. Persoanele cu vârsta peste 18 ani au voie să se înregistreze. Pentru a deveni membru al clubului de jocuri de noroc ZigZag, trebuie să completați un simplu formular de înregistrare, să furnizați informații despre dvs. și să vă confirmați adresa de e-mail. Înainte de a vă retrage câștigurile, trebuie să treceți prin verificare – trimiteți o fotografie a documentului dvs. de identitate.

Sisteme de plată

Operațiunile pe site se fac în euro, ruble, coroane suedeze sau zloti. Trebuie să alegeți o monedă deja în etapa de înregistrare. Puteți să vă completați contul și să vă retrageți câștigurile în toate modurile populare: carduri bancare, portofele electronice, transferuri mobile, criptomonede Bitcoin. Puteți alege o metodă de plată convenabilă în contul dvs. personal. Banii sunt creditați în contul personal imediat după efectuarea plății.

Retragerile pot dura până la 3 zile. Nu există plăți instantanee pe site – pentru a combate frauda, ​​aplicația fiecărui utilizator este considerată individual. Există, de asemenea, restricții privind suma plăților – nu puteți retrage o sumă care depășește 1.500 EUR pe zi și nu se pot retrage mai mult de 9.000 EUR pe lună.

Scrie un feedback

captcha
Evaluarea cazinoului
9