Quickspin

11.11.2020 11:40
0

Dezvoltatorul Quickspin a fost fondat în 2011 în Suedia și are sediul în Stockholm. Originile companiei provin din cultul NetEnt și compania la fel de populară Unibet. În mare parte datorită experienței sale bogate și abordării responsabile a afacerilor, software-ul Quickspin a câștigat numeroase premii și este considerat unul dintre cele mai populare pe piața jocurilor de noroc.

În mod separat, trebuie remarcat faptul că dezvoltatorul se concentrează pe lansarea numai a produselor de înaltă calitate, punându-și sufletul în fiecare joc, care rezonează în inimile utilizatorilor. Nu este surprinzător faptul că compania a fost achiziționată în 2016 de liderul de piață, prostia Playtech, și nu pentru cei mai mulți bani, pentru doar 50 de milioane.

De atunci, dezvoltatorul a devenit una dintre diviziunile independente ale Playtech, obținând acces la resurse uriașe, dar menținându-și propria abordare responsabilă pentru dezvoltarea de software.

Parametrii vizuali și tehnici ai sloturilor

Fiecare joc este proiectat cu o mare atenție la focalizarea sloturilor și la detalii. Software-ul de cazinou online lansat de companie devine un hit unic. Și acest lucru nu este surprinzător, deoarece acestea sunt create într-un anumit mod, încercând să ofere jucătorilor o experiență unică și de neuitat, pentru a oferi un complot amețitor, încadrat în grafica modernă.

Interfața sloturilor este gândită și verificată până în cele mai mici detalii, ceea ce permite jucătorilor să înțeleagă intuitiv toate subtilitățile jocului. Desigur, sloturile companiei au alți parametri care sunt inerenti tuturor divertismentelor de top. De exemplu, Quickspin instalează un mecanism de limitare a pariului în mașinile sale, dar lasă suficient spațiu pentru ca profesioniștii să poată juca.

Slot machines de la Quickspin

De-a lungul existenței sale, compania a lansat aproximativ 30 de jocuri diferite, dar să le amintim pe cele mai populare:

 – „Supernova” – acest joc este despre univers și călătoria spațială, trimițând jucătorii într-o călătorie către noi planete. În general, acesta este un slot clasic cu 5 role, cu 27 de linii de plată cu multiplicatori uriași, simboluri Wild. În plus, mașina se bucură de o grafică uimitoare și de animații detaliate.

 – „Big Bad Wolf” – o adaptare a poveștii clasice despre un lup malefic și porci care construiesc case din diferite materiale. Slotul are o mecanică interesantă în cascadă de victorii, o mulțime de simboluri Wild neobișnuite și, în afară de aceasta, există o mare probabilitate ca o rundă bonus să cadă.

 – „Beowulf” – această mașină se baza pe saga legendarului războinic, Beowulf. Acest slot are un randament foarte mare, o coloană sonoră unică și multe personaje animate. Poate că cea mai neobișnuită și mai interesantă caracteristică a slotului este „Attack Grendel”. O rundă specială care începe la întâmplare. Există, de asemenea, o rundă bonus în mașină, unde personajul principal va trebui să învingă dragonul.

 – „Insula comorilor” – în acest slot va trebui să vă confruntați cu pirați perky, grafică superbă și animație uimitoare. Bineînțeles, slot machine-ul are ocazia să obțină rotiri gratuite și să prindă simbolul Wild. Dintre „jetoane” – runda bonus „Vânător de comori”, precum și mecanicul unic „Pirate Attack”.

 Diferențe între sloturi

Software-ul de cazino Quickspin are o personalitate strălucitoare, dar în plus, oferă jucătorilor:

 – Rentabilitate excelentă a investiției (RTP). Dacă acordați atenție liniei de jocuri a companiei, atunci nu există un singur slot în care RTP ar fi sub 96%. Este puțin probabil să existe cel puțin încă un dezvoltator pe piață cu un indicator atât de ridicat. Da, Quickspin nu are atât de multe jocuri, dar de ce, dacă fiecare dintre cele disponibile este o adevărată capodoperă? Mai mult decât atât, au mai multe accesări „care dau”, unde RTP este setat la 97%.

 – Risc redus de jocuri de noroc. Toate sloturile companiei au un nivel de varianță mediu. Pentru ce? Este simplu, dezvoltatorul creează sloturi pe care este fericit să le joace singur, dar compania iubește mijlocul de aur: când poți câștiga mult, dar nu și cele mai mari sume, dar există încă șansa de a sparge o bancă colosală. Astfel, riscul de „burnout” este redus la aproape zero. Desigur, fiecare decide singur dacă aceasta este abordarea corectă sau nu, dar recunoașterea mondială, autoritatea, reputația și premiile indică faptul că Quickspin este pe drumul cel bun.

 – Nu există sloturi cu jackpot-uri progresive în catalogul companiei. Există o explicație perfect logică pentru aceasta. Aceste sloturi nu au cel mai mare procent de plată, iar dezvoltatorul suedez preferă să creeze sloturi care cu adevărat „rasplatesc”. Dar acest lucru se datorează și faptului că nu au propria lor serie de jackpot. Și dezvoltatorii înșiși de la Quickspin au spus de mai multe ori că jackpoturile progresive sunt extrem de supraevaluate și sunt mai degrabă o momeală de marketing.

 – O componentă grafică de capodoperă. Când vine vorba de sloturi cu adevărat frumoase, jocurile Quickspin îmi vin mereu în minte. De exemplu, aproape întreaga mitralieră Big Bad Wolf a fost pictată manual de artiștii companiei.

 – Integrare cu rețelele sociale. Aproximativ jumătate din toate jocurile companiei sunt pe Facebook. Quickspin crede că jocurile sociale sunt viitorul industriei. Ei bine, așteaptă și vezi. Deci, ce se întâmplă? Quickspin este un dezvoltator de top, cu o ușoară obsesie a calității sloturilor. Sloturile companiei sunt mereu divertisment interesant. Acestea pot fi recomandate nu numai pentru profesioniști, ci și pentru începători, datorită rentabilității lor bune și a riscului redus.