ELK

11.11.2020 11:51
0

Software-ul Elk Studios este produs de o companie suedeză de software pentru cazinouri online. Compania a fost fondată în 2012 și de atunci a fost unul dintre cei mai importanti creatori de slot machine. De exemplu, în doar câțiva ani de existență, compania a venit cu sisteme atât de cunoscute precum Game On și Betting Strategies, care i-au ajutat să facă un salt puternic, depășind mulți concurenți.

De 8 ani de existență, producătorul suedez a lansat aproximativ 40 de jocuri pentru cazinourile online. Și trebuie spus că software-ul de cazino online lansat de această companie este destul de interesant, cu o grafică foarte frumoasă și, cel mai important, cu capacități de joc uimitoare. Un alt punct important este că toate software-urile de cazino produse de Elk sunt optimizate pentru rezoluția gadgeturilor mobile, ceea ce vă permite să vă jucați sloturile de pe smartphone-uri și tablete fără a pierde calitatea imaginii.

Dezvoltatorul nu încearcă să lanseze un număr mare de sloturi, acordând o atenție sporită calității, angajând designeri de jocuri talentați. Este, de asemenea, clar din produsele lor că au decis să se concentreze asupra lansării sloturilor scalabile, care, pe lângă un computer personal, pot fi rulate și pe gadgeturi mobile. Și, ar trebui spus, compania suedeză a luat decizia corectă, deoarece viitorul aparține jocurilor mobile.

Sloturi furnizate de Elk studio

S-a menționat deja mai sus că dezvoltatorul nu va produce același tip de jocuri unul după altul, ci încearcă să abordeze lansarea fiecărui nou slot cu inimă. O atenție deosebită este acordată graficii, un bonus interesant și acompaniamentului audio-vizual modern. În acest moment, rentabilitatea la sloturile Elk este de aproximativ 90, iar pentru unele sloturi ajunge la 96%. Un RTP atât de ridicat și caracteristici suplimentare sunt exact ceea ce îi încurajează pe utilizatori să redea produsele companiei din nou și din nou.

De exemplu, luați în considerare slot machine The Lab. Are 5 role, 15 linii de plată, scatter și simboluri Wild. Însă, o caracteristică distinctivă a acestui slot este funcția „Strategie de pariere”, folosind care utilizatorul poate construi scheme câștigătoare. Această funcție a adus faima mondială sloturilor companiei. Deci, include:

 – Jumper – vă permite să măriți rata la un nivel care este de 4 ori mai mare decât cel de bază și așa mai departe până când rotirea pierde;

 – Leveler – mărește dimensiunea pariului după cinci rotiri pierdute. Acest lucru se întâmplă numai după cinci rotiri consecutive pierdute;

 – Booster – este responsabil pentru o funcție similară cu cea a nivelului, dar poate fi activată după orice rotire câștigătoare.

Dacă luați ceva din noile jocuri, atunci vă puteți aminti slotul The Fish. Slotul are, de asemenea, 5 role, dar deja 40 de linii de plată, scatter și simboluri Wild și, pe lângă asta, multiplicatori imensi. O caracteristică unică a slotului este sălbaticul „lipicios” în formă de pește, care îi aduce utilizatorului un premiu colosal.

Slotul Goal Champions este, de asemenea, popular, iubit de fanii fotbalului. De asemenea, include 5 role, 20 de linii de plată, simboluri scatter și Wild și grafică de capodoperă.

Wild Toro este cel mai faimos slot al companiei, recunoscut ca jocul anului în 2017. Slotul are o grafică remarcabilă, 178 de linii de plată și simboluri Wild unice.

Ecuador Gold este cel mai „favorabil” slot al companiei, RTP – 96,1%.

Un alt mecanic unic pe care dezvoltatorii suedezi l-au adus în lumea jocurilor de noroc online este Game On. Această caracteristică poate fi activată după 25 de rotiri la rând, obținând astfel o rotire gratuită. Acest lucru se face pentru a încuraja jucătorul să continue să joace pentru cel mai lung număr posibil de rotiri.

Sloturi mobile de la Elk

Dezvoltatorul a fost unul dintre primii care au acordat o atenție sporită direcției mobile. Odată cu răspândirea internetului și apariția smartphone-urilor accesibile și de înaltă calitate, un număr din ce în ce mai mare de jucători încep să se joace cu gadgeturi mobile. Acest lucru vă permite să jucați oriunde, oricând.

Desigur, pe lângă mobilitate, există și dezavantaje, de exemplu, dimensiunea ecranului unui smartphone este de multe ori mai mică decât cea a unui monitor, iar bateria nu va permite redarea toată ziua fără întrerupere. Cu toate acestea, în timpul creării unui nou slot, specialiștii Elk fac jocul adaptativ, adică se va regla automat la rezoluția ecranului, reducând astfel sarcina pe partea tehnică a gadgetului și consumând mai puțin bateria unui smartphone sau tabletă.

Jocurile Elk pot fi jucate gratuit?

Orice mare cazinou modern oferă jucătorilor săi un „Mod Demo”, care este disponibil chiar și fără înregistrare. Singura diferență este că în Demo – oamenii joacă gratuit, fără posibilitatea de a plasa un pariu cu fonduri reale. Acest lucru vă permite să încercați mâna într-un nou slot pentru dvs., să vă gândiți la o strategie și să rotiți tamburul pentru distracție.

Respectiv, toate sloturile Elk pe care le oferă clubul dvs. preferat de jocuri sunt disponibile și în acest mod. Trebuie doar să comutați slotul în modul Demo și să jucați. Și când vă simțiți încrezători în propriile abilități, treceți la modul normal și începeți să câștigați!