ALDERNEY

20.10.2020 11:16
0

Licența emisă în Alderney este considerată una dintre cele mai reputate din lume. Prin urmare, un cazinou licențiat care a primit o licență locală va fi considerat de încredere în mod implicit, ceea ce va afecta numărul de jucători și încrederea acestora în operator.

Jocurile de noroc online sunt licențiate de o organizație locală numită AGCC, fondată în 2000. Apropo, obținerea unei licențe Alderney este o decizie bună, de asemenea, deoarece instituția va fi inclusă în „lista albă” britanică, ceea ce va facilita foarte mult munca cu băncile mari.

Ar trebui spus imediat că numai operatorii cinstiți care sunt gata să respecte standardele și cerințele stricte propuse de această jurisdicție pot obține o licență. O clauză separată din contract este protecția drepturilor consumatorilor. Într-un efort de a-și îndeplini sarcinile cu bună-credință, organizațiile AGCC lucrează îndeaproape cu oficialii de aplicare a legii, ceea ce le permite să combată în mod eficient fraudatorii și să prevină spălarea banilor.

În plus, AGCC a modificat cadrul legal de la an la an pentru a respecta cele mai stricte și mai avansate reguli pentru a face afaceri în industria jocurilor de noroc online. Pe baza acestui fapt, nu este surprinzător faptul că un cazinou online licențiat care a primit jurisdicție locală este atât de mult de încredere de către utilizatori din întreaga lume.

Licențe de cazinou Alderney

Operatorul licențiază două tipuri:

● B2B. Acest tip de licență poate fi obținut de companiile care creează software de jocuri de noroc, precum și de organizațiile de găzduire.

● В2С. Comisia offshore este responsabilă pentru funcționarea cazinourilor, caselor de pariuri, a diferitelor loterii.

Orice tip de licență Alderney garantează că operatorul care a primit-o respectă cu strictețe toate reglementările legale, nu reprezintă o fraudă și nu participă la spălarea banilor. Când o companie primește această permisiune, așa cum s-a menționat mai sus, aceasta este imediat inclusă în „lista albă” britanică.

Acum să aruncăm o privire la modul în care funcționează fiecare dintre licențe.

Certificatele de găzduire pot fi obținute numai de companiile dezvoltatoare care dezvoltă software de jocuri de noroc. Principala cerință înainte de a obține o licență este conformitatea sloturilor cu cerințele AGCC. Mai mult, puteți obține o licență temporară pentru sloturi – astfel, un dezvoltator își poate distribui în mod liber software-ul în Alderney timp de o lună. Există două tipuri de permisiuni temporare: pentru 29 de zile sau 59 de zile pe 6 luni. O licență temporară este o modalitate excelentă de a testa cât de bine este o companie pe piața locală și de a evalua riscurile.

Acum despre licența de cazinou B2C. Vă permite să lucrați direct cu utilizatorii. Prezența sa permite operatorului să încarce orice jocuri de noroc pe site-ul său: poker, blackjack, slot machine, loterie, jocuri live. În plus, licența B2C permite activitățile de pariuri. Desigur, această licență poate fi obținută de operatori străini, dar cu companiile locale, șansele de a o obține sunt de câteva ori mai mari. Această regulă funcționează și pentru B2B. Organizația AGCC, în primul rând, acordă preferință oamenilor de afaceri locali.

Cerințe de licență locală

● Un operator care solicită o licență trebuie să respecte cele mai stricte standarde de prezență economică. Acestea pot fi găsite în cadrul legislativ Alderney.

● Când trimiteți documente pentru acordarea de licențe, trebuie să furnizați un plan de afaceri bine gândit;

● Politica AML-CFT;

● Faceți o descriere detaliată a fiecărui joc care va fi încărcat în cazinoul online autorizat;

● Furnizați mai multe opțiuni pentru retragerea câștigurilor și descrieți modul în care utilizatorii le pot retrage.

● Disponibilitatea certificatelor RNG, RTP;

● Orice alte documente pe care supervizorul le poate solicita (articole constitutive, copii ale pașapoartelor etc.).

Deci, după depunerea tuturor documentelor, examinarea lor poate dura aproximativ șase luni, ceea ce nu este atât de mult. Dacă operatorul furnizează un pachet insuficient de documente, sau unele informații nu corespund realității, documentele vor fi trimise înapoi pentru corectare. Prin urmare, în procesul de colectare a documentelor necesare, se recomandă recurgerea la ajutorul avocaților locali.

Avantaje

Un cazinou licențiat în Alderney are următoarele avantaje:

● Operatorul este scutit de multe taxe (acestea sunt înlocuite cu o anumită taxă anuală, care depinde de veniturile cazinoului. În medie, este de la 35 mii la 240 mii euro);

● Acces pe piață cu cei mai solvenți jucători (Europa Centrală și Asia);

● Încredere din partea dezvoltatorilor și a băncilor mari;

● Loialitatea unui public care apreciază siguranța activelor lor.

● Capacitatea de a deschide nu numai un cazinou, ci și un birou de pariuri, o sală de poker, loterii etc.

Care este rezultatul

O licență de joc de noroc emisă în Alderney este una dintre cele mai simple modalități de a câștiga încrederea jucătorilor, precum și de a intra pe o piață mare cu cea mai de încredere reputație. Dar există și un dezavantaj semnificativ, obținerea unei licențe nu este atât de ușoară pe cât ar părea. Supraveghetorul impune operatorilor cele mai stricte cerințe, returnează adesea un pachet de documente pentru revizuire și poate refuza întotdeauna fără a oferi nici măcar un motiv.