Yggdrasil

11.11.2020 11:38
0

Yggdrasil Gaming este unul dintre cei mai populari furnizori de software pentru cazinourile online moderne, cooperând cu cei mai mari și mai renumiți operatori. Dezvoltatorul a fost fondat în Suedia, în plus, fondatorul este fostul director al companiei legendara – NetEnt. În ciuda faptului că compania a fost fondată în 2013 și este foarte tânără, portofoliul său include mai mult de patru duzini de capodopere reale, mai multe victorii în concursuri de prestigiu și zeci de milioane de jackpot-uri plătite utilizatorilor.

Software-ul Yggdrasil Gaming a fost un standard de calitate și un indicator al gravității acestui cazinou de câțiva ani. Deoarece nu toată lumea poate instala software-ul acestui dezvoltator pe site-ul lor web. Și jocurile în sine se disting printr-o grafică excelentă și un complot non-banal. Pe lângă jocuri, compania a creat serviciul BRAG, pe care jucătorii îl adoră.

BRAG este un sistem unic de partajare a realizărilor

Yggdrasil a creat o platformă unică – BRAG, care este încă de neegalat pe piață. Este un instrument de marketing care permite jucătorilor de cazinou să-și înregistreze combinațiile câștigătoare. Mai mult, utilizatorul, folosind acest utilitar, își poate împărtăși realizările pe rețelele sociale majore.

BRAG este mândria companiei, deoarece această platformă rezolvă mai multe probleme simultan: crește implicarea clienților actuali în procesul de joc, care se pot lăuda întotdeauna cu realizările față de prietenii lor și atrage noi jucători interesați de succesul altor jucători.

Cazinouri de la Yggdrasil

În acest moment, portofoliul dezvoltatorului conține peste 40 de jocuri interesante și unice, iar în fiecare an dezvoltatorul lansează mai multe hit-uri noi. Yggdrasil îi place, de asemenea, că jocurile lor sunt jucate nu numai pentru profesioniști, ci și pentru începători. Așadar, printre ofertele companiei puteți găsi:

 – Slots cool și mașini jackpot progresive.

 – Jocuri Scratch.

 – Keno.

 – Diverse distracții de masă.

Dezvoltatorul îmbunătățește grafica de la an la an, adăugând în joc niste caracteristici interesante și unice. O trăsătură distinctivă a companiei este că nu împrumută soluții de la concurenți, creându-și propria.

Sloturi Yggdrasil

Software-ul de cazinou online de la Yggdrasil este întotdeauna un eveniment pe piața jocurilor de noroc online, deoarece mașinile nu sunt doar interesante, ci și oferă. Astfel, RTP-ul mediu al jocurilor companiei este stabilit la 96%.

Portofoliul companiei include sloturi cu cinci role și sloturi cu jackpot-uri progresive, dar mai multe despre ele mai târziu. Sloturile au întotdeauna teme diferite: mitologie antică, fructe, aventuri, supereroi, sport etc. Printre fanii creativității companiei se numără jucători de toate vârstele.

Coloanele sonore din jocuri sunt, de asemenea, un punct forte. Toate sloturile companiei au un acompaniament muzical unic scris de la zero. Da, există câteva sloturi în care sunt adaptate hit-uri celebre, dar acest lucru nu înrăutățește mașinile.

Jocurile Yggdrasil au toate instrumentele clasice care cresc șansele de câștig ale utilizatorului: simboluri scatter și Wild, joc de risc, rotiri gratuite. În plus, își folosesc propriile jetoane: explozie, îngheț, lipire, amestecare etc.

Sloturile companiei sunt localizate în aproape 40 de limbi mondiale. Mai mult, există o alegere a limbii sub fiecare slot. De asemenea, toate produsele companiei pot fi testate în modul demo, unde puteți juca gratuit. În plus, fiecare slot machine al companiei are propria pagină, unde sunt enumerate toate avantajele jocului, RTP-ul său, sunt descrise combinațiile posibile etc. Acest lucru este valabil mai ales pentru începătorii care încearcă să găsească informațiile de care au nevoie pe tot Internetul.

Sloturile companiei cu jackpot-uri progresive

Unele dintre jocurile companiei permit jucătorului să devină milionar în doar câteva rotiri. Holmes and the Stolen Stones a devenit primul slot machine al companiei care a primit o astfel de oportunitate. Desigur, pentru a deveni milionar, un jucător trebuie să joace într-un cazinou care are sloturi jackpot progresive. Recompensa se formează din suma rotirilor tuturor jucătorilor din lume care joacă acest slot. De regulă, banca se strică mai repede decât câștigă cel puțin câteva mii de dolari, deoarece mașina are o rentabilitate imensă, iar banca merge la norocos regulat.

Joker Millions este primul cazinou din lume care oferă jucătorilor un jackpot progresiv. Acest joc face parte dintr-o gamă de divertismente clasice care se folosesc fructe și condiții de joc simplificate. Pentru a obține jackpotul, trebuie să intrați în runda bonus și să încercați să colectați numărul maxim de simboluri Wild acolo.

Nu cu mult timp în urmă, a existat un slot interesant Empire Fortune, care are și un jackpot progresiv, dar acumulează suma pentru un premiu uriaș împreună cu mașina anterioară. Adică, utilizatorii care joacă aceste sloturi împreună acumulează un premiu comun. Astfel, recompensa maximă ajunge la câteva milioane.

În această mașină, cel mai mare jackpot din istoria companiei a fost lovit în 2017 – peste 5.000.000 de euro.

Concluzie

Yggdrasil Gaming este unul dintre liderii pieței moderne de jocuri de noroc, furnizând cel mai popular produs. Jucătorii aleg produsele acestei companii, nu numai datorită jackpot-ului, ci și datorită graficii superbe, poveștii interesante și a impactului excelent!