SoftSwiss

11.11.2020 11:39
0

Dezvoltatorul a intrat pe piață la începutul anului 2008 și și-a început cariera ca dezvoltator de software pentru licitații online. Pe acest segment de piață, software-ul SoftSwiss a obținut un succes extraordinar, care le-a permis să-și extindă propria afacere, începând să cucerească piața software-ului de cazinou online. Acum, compania este o autoritate recunoscută în crearea de software de înaltă calitate pentru cluburile de pe Internet, furnizându-l în multe țări. În ciuda numelui său, compania nu este elvețiană, ci are sediul în Belarus. Sediul central este situat în Curacao.

Datorită tehnologiilor moderne și experienței solide acumulate de dezvoltator, SoftSwiss a creat o platformă unică de jocuri pentru cazinourile online cu design și funcționalitate uimitoare. Acest lucru a permis producătorului de software din Belarus să vândă cazinouri la cheie. Mai mult, acest serviciu este foarte solicitat și, în fiecare an, prin eforturile SoftSwiss, sunt deschise aproximativ 20-30 de unități.

Conținutul jocului companiei

Pe lângă dezvoltarea de proiecte gata făcute, compania produce sloturi foarte bune pentru cazinourile online și dezvoltă, de asemenea, diverse programe utile de jocuri de noroc. Jocurile disponibile în Full HD sunt foarte solicitate. Mai mult, software-ul de cazinou online de la SoftSwiss este disponibil nu numai în versiunea de browser a cazinoului, ci și în cea mobilă. Toate jocurile companiei au o grafică frumoasă și o interfață intuitivă.

Atunci când creează un club de jocuri la cheie, dezvoltatorul integrează în platformă nu numai jocurile lor, ci și sloturi de la alte companii renumite la nivel mondial. Accentul principal este pus pe sloturi, dar pe lângă acesta, catalogul conține divertisment cu carduri și mese.

Software de cazino de la SoftSwiss: caracteristici software

Principalele eforturi ale companiei nu se concentrează pe dezvoltarea de noi jocuri, ci pe furnizarea de servicii pentru crearea de cluburi de jocuri și furnizarea de software diferite. De exemplu, în acest moment, unitățile care se deschid pe platforma SoftSwiss primesc peste 2000 de jocuri de la cei mai renumiți furnizori. Mai mult, setul include diverse utilități care vă permit să gestionați instituția: anti-furaje, tranzacții, CMS, turnee, multi-valută și disponibilitatea mai multor limbi, promoții gata făcute și un sistem de bonusuri, o rețea de afiliere.

Printre serviciile companiei se numără White Label. Adică, specialiștii SoftSwiss sunt gata să dezvolte un cazinou online de la zero, realizând un portal de jocuri de înaltă calitate adaptat unui anumit public țintă și cu localizarea necesară. Mai mult, compania ajută la obținerea unei licențe și rezolvă problemele legate de tranzacții. Compania din Belarus este considerată lider de piață în ceea ce privește lansarea și susținerea cluburilor Bitcoin.

Pe lângă lansarea și întreținerea de software pentru cazinourile online, compania oferă următoarele servicii:

 – Furnizarea unei platforme pentru case de pariuri moderne cu o pictură uriașă;

 – Furnizarea de software pentru camere de poker;

 – Software pentru licitații online și panouri de mesaje;

 – Dezvoltarea de jocuri pentru cluburi de jocuri.

Jocuri dezvoltate de SoftSwiss

În calitate de creator de divertisment, compania nu este nici pe departe atât de cunoscută sau populară. Însă, de-a lungul unei scurte istorii, au fost lansate peste 30 de jocuri, care sunt interesante în felul lor. În cea mai mare parte, compania din Belarus publică jocuri 2D, cu nu cea mai impresionantă grafică și 15-20 de simboluri. Dar dacă vorbim despre întoarcerea sloturilor, este departe de a fi cea mai rea, în medie este de 96,5%. Să ne amintim câteva jocuri celebre publicate de această companie:

 – Book of Pyramids. După ce am citit numele, devine clar că avem în față un alt slot dedicat mitologiei egiptene. Jocul a apărut chiar după slotul de succes „Book of Ra”, așa că nu ar trebui să fii surprins că sunt foarte asemănătoare. Slotul are un mecanic 5×3, cu posibilitatea de a primi până la 9 linii de plată. Simbolul cheie care este vânat este scarabeul, nu numai că schimbă alte simboluri pe role, dar este, de asemenea, capabil să aducă jucătorului până la 33 de rotiri gratuite.

 – Princess of Sky. Un slot foarte popular, mai ales printre jumătatea feminină a vizitatorilor cazinoului. Nu este surprinzător faptul că decorul de aici este specific: inimi, cadouri, coroane etc. Slotul are, de asemenea, un mecanic tipic pentru o companie – 5×3. Există un scatter, un înlocuitor Wild și o oportunitate de a obține 50 de rotiri gratuite.

 – Johnny the Octopus. Poate că acesta este singurul joc cu adevărat celebru și popular din catalogul companiei. Diferența cheie față de alte jocuri constă în numeroasele animații frumoase. Și, în general, mecanica slot machine este foarte diferită de 99% din toate jocurile de pe piață. Nu există tobe în sensul obișnuit. În schimb, există puntea navei, pe care apar diverși locuitori marini. Aici puteți obține, de asemenea, bonus – rotiri gratuite și prinde simbolul Wild.

În plus față de slot machine, portofoliul companiei include jocuri clasice de masă: baccarat și blackjack.

Rezumând, putem spune că o companie din Belarus este un lider recunoscut pe piața de creare a cazinourilor Bitcoin, care a participat la lansarea unor proiecte destul de cunoscute: BitStarz, Jetspin etc. SoftSwiss are un mare potențial de creștere, nu numai ca furnizor de software pentru jocuri de noroc, ci și ca creator de sloturi interesante.