Quickfire

11.11.2020 11:42
0

Quickfire este o platformă unică de jocuri dezvoltată și promovată de unul dintre cele mai renumite programe de jocuri de noroc de pe piață, Microgaming. Scopul principal al acestei platforme este de a oferi joc instantaneu. Așadar, nu este surprinzător faptul că printre evoluțiile dezvoltatorului Microgaming, software-ul Quickfire ocupă pozițiile de top, deoarece s-a putut stabili ca o platformă de jocuri modernă și popular, potrivită pentru orice cazinou online. Marca a apărut pentru prima dată pe piață în 2010 și, într-o perioadă destul de scurtă de timp, a reușit să câștige o reputație excelentă și să devină cea mai recunoscută pe nișa de jocuri de noroc online, ocolind alte companii eminente. Absolut orice instituție mare care operează pe Internet este pregătită să lucreze cu platforma Quickfire cu mare plăcere, mai ales atunci când vine vorba de acceptarea plăților Bitcoin.

Alte companii care produc, de asemenea, software de cazino cu capacitatea de a plasa pariuri în criptomonede sunt foarte departe de calitatea pe care Quickfire o oferă. Mai mult, principala caracteristică a platformei este încărcarea instantanee a jocului, fără întârzieri și blocări. În mare parte datorită acestui fapt, utilizatorii se familiarizează cu caracteristicile slot machine-ului selectat mult mai repede. Și încă un punct important, platforma Quickfire este disponibilă și de pe gadgeturi mobile, ceea ce îi permite să ajungă la numărul maxim de utilizatori. Într-adevăr, în ultimii ani, ponderea jocurilor mobile în domeniul jocurilor de noroc online a crescut inexorabil.

Software de cazinou online de la Quickfire: cea mai largă selecție de teme disponibile

Ar fi naiv să credem că compania a devenit atât de populară numai datorită lansării instantanee a sloturilor. Momentul real al sloturilor este abordarea creării unor comploturi non-banale, pe care este construit întregul joc. Așadar, chiar și cei mai pretențioși jucători, fără probleme, vor găsi un slot dedicat divertismentului lor preferat: benzi desenate, filme, diverse jocuri, cărți etc. Desigur, toate sloturile companiei se disting printr-o listă bogată de mecanici suplimentari: diverse funcții bonus, capacitatea de a alege dimensiunea pariului, multe linii de plată, simboluri unice etc.

Un alt factor al succesului Quickfire este dorința lor de a lansa jocuri într-o varietate de genuri. În portofoliu veți găsi nu numai slot machine, există și multe jocuri de masă clasice, de exemplu, pokerul preferat al tuturor și blackjack-ul, multe tipuri de ruletă. Și cel mai important, toate acestea sunt disponibile jucătorilor care preferă să joace pentru criptomonede, în primul rând bitcoins.

Și un alt factor de succes este prezența jocurilor jackpot progresive în portofoliul dezvoltatorului. Unicitatea acestor mașini este că vă permit să deveniți milionar, literalmente după ce ați pariat câțiva dolari. Astfel de perspective pot transforma capul chiar și al celui mai experimentat jucător.

Avantaje ale software-ului Quickfire

– Calitate de neegalat, reflectată în grafica și coloanele sonore ale jocurilor dezvoltatorului.

– Posibilitatea de a lansa instantaneu orice slot al companiei, nu trebuie să petreceți mult timp descărcând.

 – Selecție uriașă de subiecte dedicate celor mai populare și recunoscute povești.

 – Puteți juca pentru criptomonede.

 – Toate sloturile sunt „oferitoare”, adică RTP-ul lor depășește 96%.

 – Portofoliul companiei include sloturi cu jackpot-uri progresive.

Pentru a aprecia toate avantajele Quickfire, va trebui să jucați toate jocurile oferite de dezvoltator și apoi, pe baza propriilor sentimente, să evaluați în mod sobru emoțiile din joc. Quickfire este credibil deoarece este dezvoltat de iconicul studio Microgaming cu o reputație clară în lumea jocurilor de noroc online. Sloturile companiei sunt populare atât pentru începători, cât și pentru jucătorii experimentați, care vizitează cazinourile de câțiva ani. Este foarte ușor să înțelegeți jocurile companiei, acestea au o interfață intuitivă și puteți utiliza modul demo gratuit pentru a testa toate funcțiile și mecanica.

Ce jocuri oferă Quickfire

 – Sloturi clasice. Toate jocurile companiei se disting printr-o rată ridicată de rentabilitate (până la 98%) și un control simplu. În portofoliul studioului puteți găsi nu numai sloturi moderne, ci și o mulțime de jocuri de masă.

 – Sloturi cu jackpot-uri progresive. Aceste mașini se bucură întotdeauna de o atenție sporită, deoarece pot câștiga doar un premiu uriaș. Dacă însumăm toate câștigurile primite de jucători în ultimul an în sloturile progresive ale companiei, vom obține o cifră care depășește 1,5 miliarde de euro. Inspiră, nu-i așa?

 – Jocuri cu dealeri live. Compania a fost una dintre primele care a început să lucreze pe segmentul cazinourilor Live, ceea ce îi permite să ofere servicii de înaltă calitate. Utilizatorii pot juca ruletă, baccarat, blackjack cu dealeri profesioniști, atât de pe smartphone, cât și printr-un browser de computer.

 – Jocuri mobile. Dezvoltatorul oferă peste 300 de jocuri pentru lansarea de pe gadgeturi mobile cu sistem de operare Android sau iOS. Mai mult de jumătate din jocuri sunt disponibile ca aplicație mobilă, în timp ce altele sunt create în HTML 5 și au o interfață receptivă, funcționând la fel de bine de pe computer și smartphone. Printre aceste jocuri: sloturi, jocuri de masă și cărți, ruletă etc.