Pragmatic Play

11.11.2020 11:40
0

Dezvoltatorul Pragmatic Play a apărut pe piața jocurilor de noroc nu cu mult timp în urmă, la începutul anului 2007. Direcția principală a activității companiei este lansarea de software pentru cazinourile online. Organizația este complet oficială, în plus, Pragmatic Play a putut obține o licență prestigioasă de la Malta.

Software-ul de joc Pragmatic Play este de cea mai înaltă calitate, deci nu este surprinzător faptul că majoritatea covârșitoare a recenziilor despre companie sunt extrem de pozitive. În ciuda faptului că dezvoltatorul a început recent să lanseze jocuri, catalogul său conține deja peste 150 de mașini de divertisment diferite, care se disting prin calitate ridicată și rentabilități constante. Unele dintre aceste jocuri (în principal după 2015) pot fi lansate nu numai în browserul unui computer personal, ci și de pe un telefon mobil.

Selecție colosală de jocuri din Pragmatic Play

Dezvoltatorul a obținut nu doar recunoașterea mondială într-un timp foarte scurt, dar a lansat și un număr impresionant de jocuri, câștigând un public larg de jucători. Astăzi, în portofoliul companiei, puteți găsi următoarele software-uri de cazino online:

 – Sloturi. Poate că această categorie de jocuri este principala activitate a dezvoltatorului. Utilizatorii oricărui mare cazinou online vor găsi cu ușurință un slot potrivit pentru ei înșiși, deoarece Pragmatic Play nu se concentrează pe niciun subiect specific și oferă multe povești amețitoare. În plus, jocurile companiei sunt renumite pentru designul grafic și coloanele sonore. Ei bine, desigur, toate sloturile companiei au multe funcții și opțiuni suplimentare care vă permit să vă măriți câștigurile.

 – Sloturi clasice. Această versiune a jocurilor este făcută pentru a mulțumi jucătorilor care iubesc clasicele: un slot pentru trei role, cu opțiuni de lovitură excepționale, cunoscut oricăror obișnuiți la cluburile de jocuri.

 – Divertisment la masă. Și în această versiune, dezvoltatorul se concentrează pe multe tipuri de ruletă, variind de la clasică la ruletă automată.

 – Video poker. Pokerul este întotdeauna foarte apreciat și permite clienților obișnuiți să vină la club, în ​​mare parte, de dragul sloturilor, tuturor le place să joace câteva mâini.

 – Jocuri mecanice. Compania nu lucrează foarte activ în această direcție, dar poate oferi totuși mai multe jocuri non-banale care ar putea interesa utilizatorii obosiți de sloturile clasice.

Software de cazino de la Pragmatic Play: avantaje

 – Sloturile acestui studio se disting printr-o „rentabilitate” foarte bună. Da, este dificil să le numim donatori, dar cu toate acestea, majoritatea jocurilor au un RTP peste 90%, ceea ce este destul de mult.

 – Software-ul furnizat de companie este ușor scalabil pentru dispozitivele mobile. Adică, slot machine își va schimba scala în funcție de rezoluția dispozitivului, ceea ce vă permite să jucați cu aceeași comoditate atât de pe computer, cât și de pe smartphone.

 – Pragmatic Play folosește tehnologii moderne de programare, ceea ce vă permite să obțineți nu numai o imagine de înaltă calitate, ci și să eliminați diverse înghețuri și erori în timpul jocului.

 – Cel mai înalt nivel de securitate, garantând un confort sporit în timpul jocului.

Să aruncăm o privire la unele dintre sloturile companiei, pentru un exemplu.

De exemplu, puteți lua slot machine The Champions. Pentru un jucător fără experiență, poate părea că acesta este doar un alt slot dedicat fotbalului. Dar experții de la Pragmatic Play au făcut-o cu adevărat specială.

În primul rând, înainte de a începe jocul, utilizatorul este rugat să-și selecteze echipa preferată. Și în funcție de alegerea făcută, nu doar designul se va schimba, ci și simbolurile bonus.

În al doilea rând, la un moment arbitrar, la cererea jucătorului, acesta poate alege oricare dintre celule și să-l facă un obiectiv. Când mingea atinge acest punct, malul ultimelor zece rotiri este dublat. Dacă în timpul rotirii bonusului mingea lovește din nou celula, banca se va cvadrupla. Câștigarea totală depinde de numărul de „goluri”. Fiecare minge marcată mărește multiplicatorul cu 2.

Runda bonus merită de asemenea menționată. Când un jucător primește trei simboluri bonus, el poate trage un penalty. Iar mărimea potului final depinde de numărul de goluri marcate.

Portofoliul companiei include și sloturi cu adevărat unice și neobișnuite. De exemplu, jocul Triple Tigers. Are o singură linie, dar acest lucru nu o face mai puțin profitabilă, deoarece combinațiile câștigătoare apar pe rolă foarte des. Urmărirea combinațiilor este ușoară, acestea sunt afișate chiar în joc.

Și dacă jucătorul preferă victorii mari, dezvoltatorul se poate lăuda cu mașini de jackpot progresive. Compania are mai multe dintre ele, dar Star Jackpots se pot distinge. Este deosebit de diferit de alte sloturi jackpot care nu au un joc bonus. În acest slot machine veți găsi nu numai jackpot-uri uriașe, ci și posibilitatea unui joc bonus cu simboluri Wild colosale.

Rezumând, putem spune că Pragmatic Play este una dintre cele mai renumite companii care cooperează cu unități mari și respectabile. Portofoliul dezvoltatorului conține jucării cu succes excepționale, care atrag nu numai profesioniștii, ci și începătorii, cu o grafică grozavă și comploturi non-banale.