Playtech

11.11.2020 11:41
0

Playtech este cel mai mare producător de software pentru jocuri de noroc care operează cu succes pe piață de aproximativ 20 de ani. Istoria dezvoltatorului începe în 2001. Inițial, a fost un mic studio dedicat adaptării sloturilor de la cazinourile terestre la standardele online. Chiar și atunci, conducătorii companiei au înțeles că viitorul era în jocurile online și s-a decis reorientarea activității companiei.

Deja în 2004, Playtech a primit prima licență, care a legalizat afacerea de a crea jocuri și software. În acest moment, software-ul de cazino de la compania Playtech este printre cele mai populare printre obișnuiții cluburilor de jocuri.

Software de cazino online Playtech: ce oferă compania

Dezvoltatorul furnizează software modern pentru unitățile de jocuri de noroc de orice format, de la jocuri în browser până la aplicații descărcabile pentru gadgeturi mobile. Acest lucru permite operatorilor să selecteze cea mai potrivită ofertă.

Mai mult, specialiștii companiei și-au dezvoltat propria platformă de cazinou online, care se bucură de un succes copleșitor, consolidând poziția editorului pe piața jocurilor de noroc. Compania oferă, de asemenea, sistemul Playtech ONE, o soluție unică care permite unui jucător să folosească un singur cont pentru a se conecta de pe toate gadgeturile.

În plus față de confortul jucătorilor, dezvoltatorul a avut grijă de proprietarii cazinoului online. Platforma companiei are module de plată multifuncționale, utilități statistice integrate și diverse instrumente de marketing.

Software de cameră de poker

Compania oferă software pentru toate domeniile de jocuri de noroc. Una dintre soluții este un program client care vă permite să deschideți o cameră de poker.

Platforma de poker de la această companie a fost considerată de mult timp cea mai bună de pe piață. Acest lucru este confirmat nu numai de evaluări independente, ci și de numărul crescând de operatori care au decis să cumpere software de la această companie.

Software Playtech pentru cazinouri cu dealeri live

Jocurile cu dealeri live au câștigat imediat popularitate imediat după apariția lor. Și nu este nimic surprinzător aici, deoarece jucătorii sunt încântați să se simtă ca vizitatori la un cazinou clasic la modă, în care lucrează dealeri profesioniști.

Dezvoltatorul este unul dintre primii furnizori de jocuri live dealer și știe exact ce vor jucătorii de la acest divertisment. Studioul produce software pentru transmisiuni online, în care nu numai o imagine excelentă și o viteză de transfer de date, ci și securitatea absolută a tranzacțiilor monetare.

Software de loterie

Loteriile au fost întotdeauna foarte populare în toate segmentele populației. Playtech furnizează software de loterie cu utilități încorporate care permit nu numai colectarea statisticilor, ci și analiza comportamentului utilizatorilor și evidențierea factorilor comportamentali cheie pentru operatori. Toate acestea permit operatorului să ofere jucătorilor săi cel mai relevant divertisment.

Ar trebui, de asemenea, să vorbim despre software-ul minunat de bingo. Multă vreme, acest joc a fost lipsit de atenție, dar totul s-a schimbat în 2012, când a fost lovit un jackpot uriaș care depășea 6 milioane de euro. Și după aceea, bingo-ul Playtech a început să se bucure doar de un succes colosal și, timp de 8 ani, popularitatea acestui joc a crescut doar.

Software pentru casă de pariuri

Dezvoltatorul oferă software de pariuri atât pentru sportul clasic, cât și pentru e-sport. Mai mult decât atât, software-ul Playtech poate fi utilizat nu numai online, ci și în birouri terestre. Principalul avantaj al software-ului companiei se află într-o chitanță imensă.

Așadar, nu este surprinzător faptul că software-ul de cărți sportive Playtech se situează printre cele mai bune pe piața jocurilor de noroc.

Avantajele software-ului Playtech

Avantajele utilizării software-ului companiei sunt evidente. Printre ei:

 – Software de încredere pentru orice tip de afacere cu jocuri de noroc. Dezvoltatorul oferă software de înaltă calitate pentru cazinouri, camere de poker, birouri de pariuri.

 – Actualizări regulate. Playtech produce, de asemenea, jocuri interesante, al căror număr este impresionant. În acest moment sunt deja peste 600 de persoane și în fiecare an sunt din ce în ce mai multe.

 – Îmbunătățirea produsului. Dezvoltatorul se străduiește să-și îmbunătățească jocurile, să îmbunătățească designul și grafica, să ofere diverse programe bonus etc. Toate acestea permit companiei să își mențină poziția de lider pe piață.

5 motive pentru a alege jocurile Playtech

 – Studioul preferă să creeze jocuri interesante și non-banale și, pe lângă asta, lansează în mod regulat sloturi bazate pe filme cult. Caracteristicile distinctive ale mașinilor companiei sunt parcelele unice și designul atipic.

 – O mulțime de moduri de joc. În plus față de rundele clasice, există rotiri gratuite și moduri bonus.

 – Joc de risc. De ce să vizitați cazinourile? E drept pentru a căuta un fior, iar mașinile companiei oferă o astfel de oportunitate. În runda de risc, utilizatorul își poate dubla câștigurile sau poate pierde totul. Cu cât pariul este mai mare, cu atât mai multă emoție!

 – Joc gratuit. Toate sloturile companiei sunt disponibile în modul demo, pentru care nici înregistrarea nu este necesară. Puteți roti rolele gratuit pentru o perioadă nelimitată de timp, dar nu veți putea câștiga bani reali.

 – Randamente mari. Toate sloturile companiei au un RTP relativ ridicat, în mod constant peste 90%, ceea ce vă permite să câștigați de multe ori sume mari.