Playson

11.11.2020 11:44
0

Playson este un furnizor modern de jocuri de cazino online, a cărui activitate principală este dezvoltarea de sloturi. Software-ul Playson prezintă multe dintre inovațiile creative și tehnologice care au devenit de mult familiare acestei tinere companii, fondată în 2012.

În ciuda faptului că dezvoltatorul a apărut nu cu mult timp în urmă, el câștigă rapid avânt și își mărește propriul public și nu este nimic surprinzător, deoarece dezvoltatorul furnizează un produs de calitate pe care jucătorii l-au apreciat în mod meritat.

Studioul dezvoltă cele mai interesante sloturi cu grafică ultra-modernă și oferă multe mecanici interesante și unice. Și, deși compania este încă tânără, a fost deja nominalizată la mai multe premii foarte prestigioase în domeniul dezvoltării de software pentru jocuri de noroc.

Fapte interesante

În ciuda tinereții sale, compania are un personal impresionant format din peste 250 de specialiști cu experiență. Principalul punct culminant al studioului este crearea soluțiilor unice de joc. La doi ani de la fondarea companiei, a fost prezentată o întreagă colecție de sloturi interesante, care au fost prezentate în capitala Angliei și o expoziție la Amsterdam.

Jocurile au fost apreciate, iar compania a început să legitimeze afacerea, după ce a primit o licență de jocuri de noroc în Marea Britanie. Și din acel moment, studioul de jocuri își mulțumește în mod regulat fanii cu proiecte noi. Și produsele Playson au început să apară în toate cazinourile online importante din întreaga lume.

Software-ul pentru cazinou Playson – un eșantion de calitate

Fiecare slot machine al companiei se bazează pe o idee unică, completată de imagini moderne de înaltă calitate. În acest moment, portofoliul dezvoltatorului include deja peste 50 de jocuri de înaltă calitate realizate folosind animații frumoase și tehnologii 3D.

Pentru o lungă perioadă de timp, toate produsele noi ale companiei au apărut doar în Flash, dar progresul nu se oprește, iar după 2016 studioul a lansat o actualizare pe scară largă a întregului portofoliu și a trecut complet la HTML 5. Care este diferența? Este simplu, jocurile HTML funcționează la fel de bine atât în ​​browserul unui computer personal, cât și pe gadgeturile mobile, ceea ce vă permite să ajungeți la publicul maxim de jucători.

Fiecare slot machine este executat impecabil. Sloturile au opțiuni uriașe pentru setări și o gamă de pariuri. Desigur, întreaga interfață a fost tradusă în cele mai populare limbi din lume și sunt disponibile mai multe valute pentru pariuri. O altă caracteristică a companiei este caracteristicile grafice unice inerente numai produselor Playson. De fapt, jocul clasic al companiei este un amestec dintr-un complot interesant și o imagine de cea mai înaltă calitate, condimentată cu multe caracteristici și mecanici interesante. Desigur, toate acestea nu puteau să nu rezoneze în inimile jucătorilor. Să aruncăm o privire rapidă asupra celor mai iconice sloturi ale dezvoltatorului:

 – Dracula’s Family – poate că acesta este primul slot al companiei care a primit dragoste populară.

 – Treasures of Tomb – un fel de încercare de a repeta slotul de cult „Book of Ra”. Trebuie de adăugat că încercarea a avut un mare succes.

 – Alice in Wonderslots – O referire la Alice in Wonderland.

 – Legend of Cleopatra este un slot popular cu temă egipteană care a devenit de mult timp un clasic al sloturilor.

 – Claws vs Paws.

Software-ul pentru cazinourile online produs de studio poate fi ușor integrat în orice unitate online și are criptare SSL încorporată. Un RNG licențiat este responsabil pentru onestitatea jocului, care este verificată în mod regulat de comisii independente de supraveghere.

Companie de software pentru jocuri

Studioul nu se limitează la un singur lucru și produce următorul divertisment în rețea:

 – Slot machines (o colecție impresionantă de peste 40 de sloturi de calitate);

 – Jocuri de societate (mai multe varietăți de blackjack);

 – Poker (mai multe variante clasice);

 – Ruletă (mai multe tipuri).

Produsele dezvoltatorului se disting prin grafică modernă, utilizarea abundentă a 3D, o gamă largă de rate, mecanici interesante și runde bonus, precum și variabilitatea setărilor.

În plus, angajații companiei lansează aplicații pentru rețelele sociale mari.

În prezent dezvoltatorul oferă următoarele soluții:

 – Sloturi video de înaltă calitate, atât pentru cazinourile online, cât și pentru cluburile clasice de jocuri terestre;

 – Un portofoliu impresionant, care conține nu numai sloturi interesante și unice, ci și jocuri de masă și cărți, aplicații de jocuri și multe altele.

 – Jocuri 2D și 3D de înaltă calitate dezvoltate în HTML 5, care funcționează nu numai în browser, ci și pe gadgeturi mobile.

 – Joc interesant, mecanici unice și comploturi amețitoare de sloturi video.

Puteți găsi produsele Playson în orice unitate de jocuri online mare și respectabilă.

Rezultat

Playson este un dezvoltator tânăr și ambițios, cu un viitor luminos. Într-o perioadă atât de scurtă, studioul a reușit deja să recunoască milioane de utilizatori din întreaga lume. Principalele lor realizări includ cooperarea cu mulți operatori cult și companii cunoscute care oferă servicii de pariuri și cazinouri online.

Portofoliul dezvoltatorului include peste 50 de jocuri de calitate, poker, blackjack și ruletă. Toate jocurile se disting printr-un profit bun, RTP peste 90%, precum și calitatea performanței, oferind emoții de neuitat din joc.