Play’n Go

11.11.2020 11:43
0

Studiul dezvoltă software de cazinouri online, cluburi de jocuri, săli de bingo și produce dispozitive de marcă de câțiva ani. Play’n Go a fost fondată în 1997 și deja la începutul anilor 2000, organizația a început să dezvolte jocuri unice pentru cluburile de jocuri și deja în 2004 a fost lansat primul lor joc mobil.

Dezvoltatorul are sediul în Elveția, iar sucursalele companiei sunt situate în majoritatea țărilor europene. Studioul are multe licențe de prestigiu, printre care: britanic, Alderney, maltez. Printre angajații organizației sunt adevărați profesioniști cu experiență colosală în dezvoltarea de software de jocuri.

Software-ul Play’n Go poate fi ușor integrat în orice portal modern de cazinouri online și este unul dintre cele mai populare printre operatori. De exemplu, nu cu mult timp în urmă compania a început să coopereze cu binecunoscutul brand Microgaming, care vorbește deja despre calitatea software-ului lansat.

Software de cazino de la Play’n Go

Dacă vorbim despre avantajele software-ului companiei, atunci merită să subliniem calitatea, cea mai înaltă fiabilitate și siguranță, precum și multe mecanici interesante. Deoarece sloturile sunt realizate în format Flash, nu este nevoie să le descărcați, este suficient să le deschideți prin browser, iar slot machine-ul va porni în el.

Factorul cheie al tuturor software-urilor este multilingvismul său; software-ul companiei a fost tradus în peste 27 de limbi, inclusiv în rusă. Portofoliul dezvoltatorului include nu numai sloturi, ci și divertisment de cărți și mese, poker, loterie și zero.

Ruleta companiei este de asemenea foarte populară, iar Play’n Go lansează mai multe dintre soiurile sale simultan: european, francez și englez. De asemenea, studioul oferă mai multe opțiuni pentru blackjack, poker și baccarat. Dar, probabil, sloturile companiei cu jackpot-uri progresive sunt la cea mai mare cerere.

Să subliniem separat principalele avantaje ale software-ului companiei:

– Studiul folosește doar tehnologii moderne în dezvoltările sale, datorită cărora toate jocurile companiei sunt de înaltă calitate și fiabile.

 – Ar trebui, de asemenea, să lăudăm grafica modernă foarte colorată, jocurile rulând în FullHD.

 – Software-ul de cazinou online de la Play’n Go are o interfață simplificată și intuitivă, ceea ce face mai ușor să joci jocurile tale preferate.

 – Software-ul companiei a fost tradus în 27 de limbi, astfel încât jucătorii din Rusia și din țările CSI vor putea juca fără probleme.

 – Sloturile companiei sunt pline de animații colorate și de înaltă calitate, ceea ce face procesul de joc și mai distractiv.

 – Datorită graficii moderne și talentului dezvoltatorului, sloturile sunt foarte realiste, ceea ce a făcut software-ul Play’n Go atât de popular pe piața jocurilor de noroc.

 – Sloturile companiei folosesc coloane sonore originale și de înaltă calitate, ceea ce face posibilă creșterea implicării jucătorului în proces.

 – Marea majoritate a dezvoltărilor companiei sunt deschise nu numai în browser, ci și pe dispozitive mobile.

 – Toate sloturile acceptă cele mai populare metode de efectuare a depozitelor.

Aparate de jocuri Play’n Go

Cea mai impresionantă caracteristică a software-ului companiei este calitatea înaltă a graficii și animației și, pe lângă această coloană sonoră, care face șederea jucătorului pe portalul cazinoului foarte realist, implicându-l cât mai mult posibil în procesul de joc. În total, dezvoltatorul a lansat aproximativ 70 de jocuri. Practic, acestea sunt diverse sloturi video, unele dintre ele au un jackpot progresiv, mai multe tipuri de ruletă și alte jocuri de divertisment.

Dacă vorbim exclusiv despre sloturi, atunci există aproximativ 50 dintre ele, toate sunt de foarte înaltă calitate și cu diverse parcele interesante și unice. Toate proiectele companiei sunt foarte solicitate, în special în rândul jucătorilor din Federația Rusă și CSI.

Caracteristici distinctive ale sloturilor companiei:

 – Grafică tridimensională care face jocul cât mai realist posibil.

 – Povești amețitoare cu personaje interesante.

 – Interfață simplă și intuitivă.

 – O mulțime de bonusuri și un jackpot progresiv.

 – Mecanică interesantă unică.

 – Posibilitatea de a lansa orice joc de pe un gadget mobil.

 – Compania dezvoltă sloturi de „oferire”, cu un RTP de aproximativ 96%.

Poate că cel mai popular joc al companiei este Dragon Ship, care spune povestea călătoriilor și a bătăliilor vikingilor. Principalele simboluri de aici sunt: ​​bile, scuturi, diferite arme și armuri. Simbolul cheie este un dragon imens montat pe arcul drakkar.

O altă caracteristică distinctivă a Play’n Go este Maven, un proiect unic care folosește personajul cu același nume, care este foarte popular în rândul jucătorilor. El apare adesea în jocurile dezvoltatorului, ceea ce le-a afectat și popularitatea.

Care este linia de jos?

Software-ul Play’n Go este o combinație perfectă de tehnologie modernă și experiență vastă și eforturile echipei de dezvoltare, creând o altă capodoperă a companiei. Toți partenerii Play’n Go sunt unități mari și respectabile, cu licențe obținute în jurisdicții respectate. Operatorii mari sunt întotdeauna gata să cumpere software-ul companiei, deoarece jocurile furnizate sunt de cea mai înaltă calitate, au un RTP decent, jackpot, mecanici interesante și grafică modernă, precum și suport pentru versiunea mobilă.