Nyx Interactive

11.11.2020 11:45
0

Programatorul NYX Gaming Group este, probabil, cel mai bun lucru care s-a întâmplat vreodată cu jocurile de noroc pe internet. Compania are mai mult de 600 de jocuri diferite în contul său, incluzând nu numai slot machine, ci și bingo și loto. Software-ul Nyx Interactive este instalat în peste 200 de unități mari deținute de operatori eminenți.

Această organizație a fost formată prin fuziunea a două studiouri cunoscute:

 – NextGen Gaming, care funcționează din 1999 și a produs jocuri pentru cazinourile online;

 – NYX Interactive.

După fuziunea din 2006, dezvoltatorul a continuat să lanseze software pentru unitățile de jocuri de noroc și chiar mai mult, a creat o rețea de parteneri interesanți pentru cazinourile mari online, numită NYX OGS.

În 2011, alte trei studiouri private mici s-au alăturat companiei, ceea ce a permis dezvoltatorului să înceapă să accepte comenzi de milioane de dolari și să furnizeze software către principalii jucători de pe piață. De exemplu, începând din 2016, cea mai mare cameră de poker din lume PokerStars a devenit unul dintre principalii clienți ai companiei.

Compania avea inițial sediul în Australia, cu sediul în capitala țării, Sydney. Dar au trecut mulți ani de la înființare, iar acum sucursalele dezvoltatorului sunt situate în 14 state. De-a lungul anilor pe piața jocurilor de noroc online, Nyx Interactive s-a impus ca un partener de încredere care produce sloturi de înaltă calitate. Dezvoltatorul furnizează atât jocuri, cât și propria platformă pentru cluburile de internet.

Software de cazinou online de la Nyx Interactive

Dezvoltatorul a devenit faimos nu numai pentru jocurile interesante, ci și pentru software-ul lansat. Deci, compania oferă două platforme interesante:

 – Rețea de afiliere OPS, care vă permite să utilizați toate noile produse ale companiei. Perfect pentru operatorii de mari cluburi de jocuri online.

 – Platforma OGS. Aceasta este o platformă în care se află sloturi, utilități de bingo, camere de poker și case de pariuri.

Software de cazino: jocuri oferite de Nyx Interactive

Popularitate principală a companiei, desigur, a fost adusă de jocurile sale colorate și interesante. Orice joc se bazează pe un scenariu memorabil, un design izbitor și multe mecanici interesante pe care jucătorii le plac atât de mult. Mai mult, fiecare joc are propria sa coloană sonoră de înaltă calitate, care permite jucătorului să se scufunde cât mai mult posibil în proces. Ar trebui, de asemenea, să menționăm RTP, care face ca toate sloturile companiei să fie „oferitoare”, stabilite la 96%.

Cazinoul oferă, de asemenea, multe caracteristici interesante, care sunt foarte apreciate de operatorii de cazinouri, deci nu ar trebui să fie surprinzător faptul că produsele Nyx Interactive sunt la mare căutare pe piața jocurilor de noroc online. Printre ei:

– Mecanic SuperBet care activează toate opțiunile de slot machine plătite. Adică un jucător poate pur și simplu cumpăra rotiri gratuite sau bonusuri, crescând astfel veniturile operatorului.

 – Bonusurile A-Play pot fi integrate în orice slot fără probleme. Astfel, jucătorul primește o ocazie unică de a alege un joc bonus: fie va primi mai multe rotiri gratuite, fie va crește multiplicatorii primiți. Cum poți să nu-l place? Acest lucru implică în continuare jucătorul în proces.

 – O ocazie unică de a schimba simbolurile slotului Auto Wild după voia ta.

 – Up Wild mecanic, care vă permite să lansați rotiri suplimentare pe role, care nu aveau simboluri Wild în această rundă.

Toate mecanicile unice descrise mai sus, în primul rând, măresc șansa jucătorului de a câștiga o sumă mare. Și, după cum știe toată lumea, în domeniul jocurilor de noroc, ceea ce este bun pentru jucători este bun pentru o instituție.

Acum să trecem pe scurt prin cele mai populare sloturi ale companiei, care au devenit hituri recunoscute cu mult timp în urmă. Deci, primele 5 sloturi de la Nyx Interactive:

 – Great Wild Elk. Un slot video mistic care spune despre vrăjitorie și puterea runelor. Jocul oferă 5 role simultan și până la 10 linii de plată. Punctul culminant este grafica și animația superbe.

 – A Dragon’s Story.  Joc complet animat, bogat în animație 3D. Puteți activa un bonus pentru 10 rotiri gratuite cu un multiplicator crescut. Acest joc are 25 de linii de plată.

 – Witch Pickings. O mașină destul de neobișnuită dedicată aventurilor vrăjitoarelor drăguțe. Principala caracteristică este mecanica combinațiilor de amestecare și, pe lângă aceasta, există pur și simplu un număr exorbitant de rotiri bonus și runde.

 – Gorilla Go Wild. O poveste foarte frumoasă despre gorilă și locuitorii tropicelor. Jocul are multe moduri unice care vor începe automat pe măsură ce progresați.

 – Merlin’s Magic Respins. Dar acest slot are deja mult mai multe linii de plată decât toate cele anterioare, sunt 50 deodată! De asemenea, slotul are un randament excelent, RTP de 92,5%, ceea ce alimentează și interesul pentru joc. Sunt prezente, de asemenea, o grafică frumoasă și un complot renumit.

Rezultat

Jocurile testate de timp ale companiei au devenit de mult timp un favorit printre obișnuiții cazinourilor online. Jocurile studioului conțin tot ceea ce le place jucătorilor: grafică de înaltă calitate, o rată de rentabilitate bună, un complot unic și coloană sonoră. Și cel mai important, jocurile companiei sunt lansate de pe gadgeturi mobile, care este acum una dintre cerințele cheie pentru software-ul modern de jocuri de noroc.