Novomatic

11.11.2020 11:35
0

Novomatic este unul dintre cei mai vechi creatori de software pentru jocuri de noroc, fondat în Austria în 1980. Dezvoltatorul a devenit surprinzător de repede foarte popular și bine cunoscut, iar software-ul Novomatic a fost printre cele mai bune. La un an de la înființare, software-ul companiei a fost utilizat în Elveția, Franța, Olanda și Germania. Și în 1983 a fost fondat primul birou străin din Elveția, iar în câțiva ani piața locală a fost complet cucerită, software-ul de cazinou a fost doar de la Novomatic.

În 1989, compania a început să privească către țările din Blocul de Est și să intre treptat pe piața locală. În același timp, specialiștii companiei au furnizat software de jocuri de noroc în Africa de Sud. În 1993, compania avea deja peste 30 de birouri în întreaga planetă. Și în 1995, au început în cele din urmă să cucerească piețele din SUA și Canada. În acest moment, cifra de afaceri a companiei este de câteva miliarde de euro.

Acum Novomatic include aproximativ trei duzini de companii. Ca și până acum, specialiștii organizației austriece sunt angajați în dezvoltarea de software pentru jocuri de noroc, lansând software pentru cazinourile online și furnizând dezvoltările acestora cazinourilor terestre.

Divertismente Live de la Novomatic

Desigur, atunci când pe piață au apărut divertismenturi atât de populare precum jocurile cu un dealer live, specialiștii Novomatic nu au putut trece pe acolo. Destul de repede, au dezvoltat platforma unică Novoline Novo Unity II, pe care rulează jocurile lor. Această platformă se bazează pe o arhitectură de server, care vă permite să o integrați rapid și fără efort în pachetul de divertisment de bază furnizat de companie.

O altă caracteristică a divertismentului Live de la Novomatic: sistemul acceptă funcționarea pe o singură platformă nu numai pentru jocurile live, ci și pentru sloturile clasice online. Împreună cu cazinoul Live, compania furnizează toate software-urile necesare, utilitare care ajută la monitorizarea proceselor interne și colectarea statisticilor.

Jocurile live de la Novomatic atrag cu interfața lor multilingvă și o selecție imensă de metode pentru efectuarea tranzacțiilor financiare. În plus, compania oferă o altă oportunitate interesantă – de a juca la mai multe mese simultan, dar nu mai mult de trei în același timp.

Dezvoltatorul austriac oferă următoarele jocuri de cazino cu dealer live:

 – Ruletă (inclusiv fără dealer);

 – Baccarat (sub forma unui joc cu un dealer live și un slot clasic);

 – Blackjack (opțiune de dealer live și slot regulat);

 – Patru tipuri de poker (toate sunt disponibile atât în ​​format Live, cât și ca o mașină clasică).

 – Sic Bo.

Jackpot-uri de la Novomatic

Dacă vorbim despre jackpoturi, atunci acestea sunt create de o filială a Novomatic numită Octavian.

Acum, compania oferă jucătorilor următoarele opțiuni de jackpot:

 – Magic Joker Jackpot Card Feature. În timpul jocului, poate apărea o carte joker, ceea ce înseamnă că jucătorul trebuie să-și arate cărțile. Suma jackpot-ului va fi legată de numărul de denumiri potrivite.

 – Stand Alone Progressive Jackpot. Acest jackpot poate fi găsit numai în cluburile locale de jocuri, în sloturile companiei. Din păcate, nu este disponibil online.

 – Reel Tournament. Acest premiu poate fi împiedicat într-unul dintre turneele organizate, unde sunt combinate până la 25 de sloturi. Premiul total se formează din suma pierdută în timpul rotirilor.

Cele mai bune sloturi ale companiei austriece

Să compilăm un fel de top 5 jocuri dezvoltate de specialiștii Novomatic, care pot fi ușor de găsit în aproape orice cazinou online modern:

  • Lucky Lady’s Charm Deluxe. Acest slot machine este un adevărat ecran al capricioasei Lady Luck. Slotul are multe simboluri neobișnuite care sunt responsabile pentru mărimea câștigului. Există rotiri gratuite, runde bonus și mai multe simboluri interesante care extind funcționalitatea slotului. Da, grafica poate părea primitivă pentru unii, dar acesta nu este cel mai nou joc al companiei.
  • Dolphin’s Pearl Deluxe. Un joc interesant despre regatul subacvatic oceanic. Scufundați-vă într-o călătorie amețitoare și întâlniți locuitorii din adâncuri. În timpul jocului, utilizatorul va putea recunoaște o mulțime de pești strălucitori de ocean, patine de gheață, delfini frumoși și alți locuitori ai adâncimilor oceanului și, în afară de asta, va încerca să găsească perle de argint.
  • Cartea lui Ra. Poate că acesta este unul dintre cele mai faimoase și iconice sloturi, nu numai de Novomatic, ci și de întreaga nișă a jocurilor de noroc online. Jocul este impregnat de spiritul mistic al căutării de bijuterii în misterioasele morminte ale regilor egipteni antici. Pentru a obține premiul, va trebui să vă confruntați cu numeroase capcane, să rezolvați puzzle-uri complicate și, în cele din urmă, să ajungeți la comorile mitice!
  • Just Jewels.  Un slot machine foarte simplu, dar în același timp, uimitor, care copiază și transmite complet mecanica „bandiților cu un singur braț” familiari tuturor. Dar, în loc de amestecurile de fructe care sunt prea plictisitoare pentru toată lumea, jucătorul va fi inundat de pietre sclipitoare.
  • Tinderbox Treasures. Slot machine-ul este o interpretare a basmului de renume mondial „Ognivo”. Lumea magică a basmelor începe să prindă viață chiar în fața ochilor jucătorului. Utilizatorul trebuie să meargă în golul unui copac imens, care conține un silex, care întruchipează orice vis.