NetEnt

11.11.2020 11:50
0

Studioul NetEnt a apărut în 1996 în Suedia. Inițial, specialiștii companiei s-au angajat în crearea de soluții inovatoare pentru cazinourile online care ar putea oferi utilizatorilor o nouă experiență de joc. Și ceea ce este remarcabil, din acel moment, puțin s-a schimbat, dezvoltatorul aderă încă la strategia aleasă și lansează în mod regulat noi sloturi, ceea ce afectează popularitatea dezvoltatorului.

În prezent, compania are peste 1.000 de specialiști și, printre aceștia, nu numai designeri și specialiști tehnici, ci și experți în securitate cibernetică, tehnologia informației, avocați, matematicieni etc. O echipă strânsă de specialiști experimentați și motivați permite dezvoltatorului să producă software non-banal și de înaltă calitate.

Deși dezvoltatorul își avea sediul inițial în Suedia, în acest moment NetEnt este o corporație internațională cu birouri în Gibraltar și Malta, iar software-ul de cazinou este dezvoltat în Ucraina, SUA și Polonia.

Doar 6 ani mai târziu, de când NetEnt a lansat primul lor joc, au devenit lideri recunoscuți în industrie. Acest lucru subliniază încă o dată modul în care compania de specialiști cu experiență este reunită în personalul NetEnt și cât de mare este dorința lor de a crea un produs de calitate pentru jucători.

Un alt fapt remarcabil, studioul a reușit să semneze un acord de parteneriat cu multe corporații eminente, de exemplu, cu Warner Bros. Acest lucru a permis dezvoltatorului să lanseze jocuri bazate pe filme, folosind personaje cunoscute în întreaga lume în produsele lor, ceea ce a făcut imediat cult software-ul NetEnt.

Slot machines

Software-ul de cazinou online de la NetEnt este la mare căutare în rândul utilizatorilor de câțiva ani. În cea mai mare parte, cheia succesului este povestirile non-banale ale jocurilor. Jucătorul nu doar apasă un buton și așteaptă să se formeze o combinație câștigătoare: se află într-o călătorie interesantă sau merge în căutarea unor comori, încearcă să rezolve un puzzle antic sau se bucură de o legendă interesantă.

1-2 sloturi noi sunt lansate lunar de către companie. La crearea capodoperelor lor, specialiștii NetEnt lucrează împreună cu corporații bine-cunoscute la nivel mondial, de exemplu, Universal și 20th Century Fox, care ajută la crearea unor adevărate pietre prețioase ale industriei jocurilor de noroc. Să ne amintim câteva sloturi care au devenit iconice:

 – Gonzo’s Quest este un joc de cult care a adus companiei primul Platinum. Jocul începe cu un scurt videoclip, în care ni se spune despre bravul cuceritor Gonzo, care are chiar un prototip real. Jocul are cinci role și 10 linii de plată. Slotul are și mecanicul Avalanche care declanșează căderea liberă. În cazul unei combinații câștigătoare, jucătorul vede o explozie tridimensională impresionantă. Toate acestea sunt completate de o coloană sonoră de înaltă calitate, care contribuie la imersiunea în joc.

 – Starburst este un slot video cult cu 5 role, 10 linii de plată și o componentă arcade. Acest joc este preferat de utilizatorii cărora le plac rezultatele rapide și mecanica neobișnuită. Nu există un simbol Wild familiar pentru toată lumea, în schimb este unic Starburst Wild, care crește serios șansa de a sparge banca principală!

 – „Wild Wild West”. Un slot cu temă de cowboy în stilul celor mai bune westernuri. Aici veți găsi 5 role și 10 linii de plată, iar pe lângă acestea, 4 mecanici Wild, precum și Pick and Click și funcția „Lucky Player” – o combinație unică cu x50 în joc.

 – Guns n’Roses este un adevărat hit dezvoltat de campania NetEnt Rocks. Totul este ca în majoritatea sloturilor companiei: 5 role și 10 linii. În centrul complotului se află istoria legendarei trupe rock. Există, de asemenea, un simbol Wild și multe bonusuri. Totul începe cu un scurt videoclip, în care jucătorului i se arată fragmente din melodiile celebre ale grupului, iar în timpul jocului vă puteți bucura de muzica lor.

Jackpoturi progresive ale companiei

Toți jucătorii adoră premii uriașe, iar NetEnt oferă nu numai sloturi cu povești interesante, ci și jackpoturi astronomice. În plus față de ele, jocurile companiei au multe bonusuri interesante care îi stimulează pe jucători în căutarea premiului principal. Apropo, toate jackpoturile dezvoltatorului sunt legate, motiv pentru care câștigurile sunt atât de impresionante. De exemplu, cel mai mare jackpot, 11,7 milioane EUR, a fost câștigat de un student mediu din Norvegia în 2011.

Divertisment cu dealeri live

Jocurile live au devenit un adevărat hit literalmente de la începuturile lor, ceea ce nu este surprinzător. Astfel, studioul NetEnt nu a ezitat și a deschis o divizie specială pentru jocuri cu dealeri live.

În fiecare lună, jucătorii petrec peste 75 de mii de ore pe jocurile live ale companiei. Studioul de difuzare este situat în Malta și difuzează în engleză și italiană în format HD. Toate jocurile au o interfață simplă și intuitivă. Puteți juca jocuri live nu numai printr-un browser de computer personal, ci și de pe un smartphone sau tabletă. Există 27 de valute disponibile pentru pariuri. Mai mult, jocurile companiei conțin mecanica jocurilor de noroc responsabile: auto-excludere, limite de pariere etc.

Toate sloturile companiei sunt realizate folosind tehnologia HTML 5, prin urmare funcționează la fel de bine în browser și pe gadgeturi mobile.