NeoGames

11.11.2020 11:45
0

Dezvoltatorul NeoGames este unul dintre cei mai promițători nou-veniți pe piața jocurilor de noroc. Compania a fost fondată în 2005 și, de atunci, dezvoltă software de înaltă calitate pentru unitățile de jocuri de noroc. În plus față de software, studioul a devenit cunoscut pe scară largă ca fiind creatorul de loterii interesante pe Internet, jocuri bune pentru gadget-uri mobile și diverse distracții de jocuri de noroc care implică câștiguri instantanee, de exemplu, cărți de zgârieturi.

Dacă vorbim despre clienții companiei, atunci există mulți operatori destul de cunoscuți în CSI și Federația Rusă, de exemplu, Loteria Nationala. Există, de asemenea, cazinouri online destul de populare printre partenerii companiei, inclusiv Betsson și bet365.

Software NeoGames: ce soluții poate oferi compania

Studioul produce nu numai jocuri moderne, dar oferă și propria platformă, cu o serie de utilități încorporate, inclusiv:

 – Mecanism de gestionare a conturilor utilizatorilor de cazinouri;

 – Utilitar pentru gestionarea plăților și plăților primite;

 – Pachet software complet de securitate pentru cazinou

 – Un pachet software complet pentru deservirea jucătorilor;

 – Utilități pentru gestionarea video sloturilor instalate și a altor jocuri;

 – Diverse instrumente de marketing, programe de fidelizare, bonusuri etc.

Software-ul cazinoului NeoGames este de înaltă calitate, ceea ce este apreciat de jucătorii site-urilor. Sloturile video ale companiei prezintă animații frumoase și design grafic modern, dar, totuși, din punct de vedere grafic, sloturile companiei sunt oarecum inferioare liderilor de piață recunoscuți.

Desigur, software-ul studioului încă arată destul de atractiv, dar obiectiv, le lipsește 3D și diverse mecanici proprii. În ciuda acestui fapt, un alt plus de divertisment de la acest dezvoltator este disponibilitatea lor pe gadgeturi mobile. Acum, un număr tot mai mare de jucători preferă să se joace de pe smartphone-uri și tablete, astfel încât companiile sunt nevoite să se adapteze cerințelor pieței. Și software-ul de cazino online NeoGames a făcut față acestei sarcini perfect. Sloturile au o interfață scalabilă, care le permite să ruleze la fel de bine atât în ​​browser, cât și pe telefon.

Ce sunt sloturile de studio

În principiu, compania nu se limitează la crearea exclusivă a sloturilor, ci încearcă să acopere și segmentul de carduri razuibile, bingo și loterii. Da, fără îndoială, au obținut cel mai mare succes în crearea de software pentru loterii, dar în această recenzie nu vom vorbi despre ele, pentru că suntem cu toții mai interesați de software pentru cazinourile online, nu?

În total, portofoliul companiei conține aproximativ 100 de jocuri diferite pentru cluburile moderne de jocuri. În plus față de divertismentul de mai sus, studioul oferă diverse jocuri bazate pe creațiile unor branduri celebre. De exemplu, NeoGames lansează diferite jocuri bazate pe universul comic Marvel.

Dacă vorbim despre cele mai populare și mai cunoscute sloturi ale acestei companii, atunci primul care îmi vine în minte este capodopera lor Legend of Terra, concepută pentru fanii literaturii fantastice. Se bazează pe povești fantastice clasice, așa că în loc de simboluri din joc vei găsi diverși troli, războinici, arcași elfi, dragoni, vrăjitori și alte creaturi magice. Slotul a înlocuit complet toate imaginile clasice cu valorile nominale de carduri, ceea ce conferă un colorit extraordinar și vă permite să vă cufundați în procesul de joc cât mai mult posibil. O coloană sonoră interesantă, scrisă de adevărați maeștri ai meșteșugurilor lor, este, de asemenea, plăcută. Poate că acesta este cel mai bun slot al companiei și în ceea ce privește grafica, există nu numai animație modernă, ci și mai multe videoclipuri realizate de o calitate destul de înaltă. Dispozitivul are, de asemenea, o returnarea bună, există o dispersie și posibilitatea de a activa o rundă bonus.

Alte jocuri populare de la NeoGames:

 – Treetop Treasures. Cărți de zgârieturi foarte interesante, unde în loc de simbolurile principale există diferite fructe. Da, în principiu, aceasta este o temă foarte clasică, dar performanța companiei este diferită de ceea ce ați văzut înainte. Jocul are și runde bonus cu premii impresionante.

 – Fruity Cubes. Un alt joc cu tematică de fructe. Aici veți găsi un teren de joc de 10×10 celule. Pentru a câștiga, trebuie să creați o combinație de 3-5 simboluri (care amintește de un joc de meci-3). Slotul are mai multe runde bonus în care puteți câștiga rotiri gratuite cu multiplicări uriașe. În general, este foarte neobișnuit și interesant.

 – Queen Of Diamonds. Acesta este un slot foarte simplu și elegant, care captivează jucătorii. Aici jucătorii vor trebui să caute diverse simboluri de aur pentru care vor merge plățile. În plus, există runde bonus cu un joker.

Toate jocurile au fost traduse în cele mai populare limbi și acceptă plăți în mai multe valute.

Rezumând

Studioul NeoGames produce sloturi cu adevărat unice, care nu au analogi pe piață. Acesta este ceea ce a servit ca cheie a succesului, datorită căruia produsele de jocuri pentru dezvoltatori pot fi găsite în orice cazinou online important. Toate sloturile NeoGames sunt certificate, așa că nimeni nu se va îndoi de onestitatea companiei.