Microgaming

11.11.2020 11:46
0

Marca Microgaming este una dintre cele mai recunoscute în lumea jocurilor de noroc online. Dezvoltatorul a creat software pentru cazinourile online din 1994. Și în 2004, compania a fost una dintre primele care a introdus software-ul de cazino care rulează pe telefoane mobile.

Chiar și acum, ținând cont de concurența uriașă de pe piață, produsul de joc al studioului rămâne unul dintre cele mai populare. Portofoliul dezvoltatorului include nu numai software pentru cazinourile online, ci și software pentru cazinourile clasice și jocuri cu dealeri live.

Marea majoritate a sloturilor companiei au grafică modernă, sunt perfect optimizate și pot fi instalate pe orice platformă. Și cel mai important, jucătorul nu trebuie să descarce nimic, divertismentul este disponibil nu numai în browser, dar poate fi lansat și pe orice gadget mobil.

Software de cazinou online de la Microgaming: care este avantajul sloturilor companiei?

Ce apreciază cel mai mult orice operator major? Așa este, sloturile de înaltă calitate care au un RTP bun și generează un venit constant. Și dacă acum nu este atât de dificil să găsești sloturi de înaltă calitate, atunci problema rentabilității unui anumit joc este determinată de sute de factori diferiți. Desigur, unul dintre factorii fundamentali este popularitatea slotului unui anumit dezvoltator și a jucătorilor. Și conform acestui indicator, Microgaming poate da cote poate da cote oricărei alte companii.

De ce software-ul Microgaming este iubit de jucătorii din întreaga lume:

 – Randamente extrem de mari. Toate sloturile sunt considerate oferite, adică au un RTP ridicat. În medie, în acest moment această cifră este de aproximativ 98%.

 – Intrigi fascinante și personaje populare. Microgaming are multe contracte cu diverse studiouri cunoscute care acordă permisiunea de a-și folosi personajele. Astfel, Microgaming primește cele mai faimoase personaje, recunoscute în întreaga lume. De exemplu, Terminator, Game of Thrones etc. Datorită utilizării personajelor iconice, dezvoltatorul a reușit să-și facă software-ul cât mai popular posibil în toate segmentele populației.

 – Joc interesant. Pentru ca un slot machine să prindă cu adevărat, acesta trebuie să aibă propria sa caracteristică unică, iar interfața sa nu ar trebui să fie dificil de stăpânit. Toate acestea sunt prezente în sloturile companiei. Comenzile sloturilor sunt intuitive, iar jocul variat și multe mecanici nu permit jucătorului să se plictisească.

 – Disponibilitatea unui jackpot progresiv. Puțină lume știe, dar experții Microgaming au venit cu conceptul unui jackpot progresiv modern. Mecanica sa constă în faptul că toți jucătorii care joacă într-un anumit slot sunt responsabili pentru formarea jackpotului, care va fi lovit de unul. Nu este surprinzător faptul că multe jackpot-uri sunt de sute de mii și ajung la câteva milioane, pentru că toată lumea vrea să devină milionar în doar câteva rotiri. De-a lungul existenței sale, aproximativ 900 de milioane de euro au fost câștigate în mașinile progresive ale companiei.

 – Controlul asupra componentei financiare. Jocurile companiei folosesc utilități unice pentru a gestiona finanțele. Deci, PlayCheck face posibilă efectuarea unei depuneri cu un singur clic de buton. Iar funcția CashCheck demonstrează toate tranzacțiile efectuate. Fiecare slot al companiei are aceste caracteristici încorporate, care le permite jucătorilor să-și urmărească propriile statistici și să se gândească la strategia jocului.

Ei bine, cel mai evident avantaj al jocurilor este designul lor modern și de înaltă calitate. Mai mult, acest lucru se aplică nu numai imaginii, ci și componentei sonore. Toți acești factori fac ca sloturile companiei să fie atât de populare și profitabile pentru cazinouri.

Cele mai populare jocuri ale companiei

Să evidențiem top 3 sloturi ale companiei la care a jucat fiecare jucător:

 – Avalon. Poate că acesta este cel mai bun slot video dedicat Evului Mediu de pe piață. Slotul spune o legendă binecunoscută despre regele Arthur. Dacă crezi miturile, atunci în lacul Avalon se află sabia lui – Excalibur. Și conform legendei, doar o persoană cu un suflet pur va putea obține lama legendară și, pe lângă aceasta, comori colosale.

 – Terminator 2. Un singur nume arată clar ce așteaptă jucătorul. Întâlnire cu legendarul terminator, un robot ucigaș jucat de Schwarzenegger. În joc, veți întâlni toate personajele iconice și veți experimenta mai multe aventuri amețitoare care nu vă vor lăsa să vă plictisiți.

Jocul conține nu numai personajele cheie ale celei de-a doua părți a seriei, ci și toți eroii celebri. Slotul folosește mecanici clasici: mai multe role creând o secvență câștigătoare. Totul este foarte simplu, dar în același timp incredibil de frumos.

– Game of thrones. Acest slot-machine este complet dedicat celor mai renumite seriale TV din toate timpurile. Scufundați-vă într-o luptă fără compromisuri pentru tronul celor Șapte Regate. Personajele tale preferate și un basm te așteaptă. Punctul cheie este că există 243 de combinații câștigătoare în joc simultan, ceea ce face ca aproape fiecare rotire să câștige!

Rezumând

Sloturile cu microgaming sunt clasice nepieritoare care ar trebui să fie prezente în fiecare unitate respectabilă. Catalogul companiei conține un număr incredibil de jocuri interesante și, cel mai important, în fiecare lună este completat cu o nouă capodoperă!