Games Lab

11.11.2020 11:34
0

Dezvoltator Games Lab nu este în niciun caz un nou venit în lumea jocurilor de noroc online. Compania a apărut în 2008 și acum face parte din corporația destul de mare și cunoscută – Blue Wombat. Biroul companiei este situat în Sydney. Această companie se remarcă prin faptul că personalul său conține o mulțime de specialiști versatili – matematicieni, artiști, designeri, animatori etc., ceea ce le permite să creeze sloturi interesante.

Practic Games Lab se ocupă cu crearea diferitelor tipuri de sloturi care pot funcționa nu numai în browser unui computer personal, ci și pe gadgeturi mobile. În principiu, toate software-urile moderne de cazino sunt lansate de pe un dispozitiv mobil cu un design scalabil. Pe lângă lansarea sloturilor, compania dezvoltă jocuri sociale și de divertisment, precum și aplicații speciale care rulează pe sistemele de operare iOS și Android. De asemenea, lansează aplicații pentru Facebook.

Servicii furnizate de companie

Un personal versatil de specialiști permite companiei să se ocupe de:

 – Crearea de software de jocuri de noroc;

 – Dezvoltarea de jocuri cu un design unic la comanda;

 – Furnizarea de diverse servicii artistice.

Software de jocuri de noroc Games Lab

Compania dezvoltă designul pentru jocurile sale de la zero și, cel mai important, este angajată în studiul tuturor soluțiilor matematice. Sloturile companiei australiene se disting prin grafică foarte bună și au elemente de desene animate destul de realiste și frumoase. În plus, sloturile dezvoltatorului conțin nu numai animație 2D, ci și multe elemente 3D frumoase. Aparatele de slot ale studioului au, de asemenea, coloane sonore uimitoare și, cel mai important, unice, ceea ce este o raritate pentru sloturi.

Design personalizat unic

Designul și decorarea sloturilor produse de companie sunt create de la zero folosind instrumente moderne, care este întotdeauna cheia unui joc bun. Acesta este ceea ce face Games Lab deosebit de diferit, creând un produs cu adevărat de înaltă calitate. Dezvoltatorul este serios cu privire la sarcina tehnică stabilită și la dezvoltarea de software de cazinou online care să satisfacă dorințele clientului. Așadar, nu este neobișnuit să găsești sloturi Games Lab în cazinourile la modă de pe uscat.

Diverse servicii de artă

Dezvoltatorul australian oferă clienților ilustrații de calitate, designuri de interfețe de site-uri web, storyboard-uri, vizualizări și multe altele. Toate acestea pot fi folosite nu numai pentru a crea un site web unic pentru un cazinou online modern, ci și pentru a-l integra în procesul de joc.

Sloturi și diverse jocuri de noroc

Pentru o perioadă atât de impresionantă de la înființare, angajații Games Lab au reușit să creeze peste trei sute de jocuri diferite. Aproape toate sunt disponibile nu numai pentru cazinourile online bazate pe browser, dar rulează și de pe smartphone-uri și sunt disponibile pe rețelele de socializare. Dacă vorbim despre un subiect preferat pentru slot machine, atunci destul de des compania lansează jocuri pe o temă pirat, inclusiv sport și istorie. Aproape toate sloturile companiei conțin următoarele elemente cheie:

 – În medie 5 role;

 – Panou de control al slotului simplu și intuitiv.

Numărul de linii active diferă de la slot la slot. De exemplu, compania are popularul slot machine Crazy Pop. Are 5 tobe și trei linii și este dedicat diferitelor dulciuri. Slotul are simbolul clasic Wild, un scatter, rotiri gratuite și o rundă bonus. Și da, un număr mare de bonusuri și simboluri sunt destul de tipice pentru această companie. În general, acest slot permite jucătorului să spargă potul cu cote x1500.

Se poate cita ca exemplu o altă mașină foarte renumită – Tianlong, dedicată culturii țărilor asiatice. Are deja 5 role și de două ori mai multe linii, crescând Wild și posibilitatea de respin. Într-o singură rotire, puteți sparge multiplicatorul x300.

Sau, de exemplu, luați în considerare slotul Jewel on the Jungle, care are deja 50 de linii de plată. Există, de asemenea, rotiri gratuite activate, scatter și Wilds.

Acum, să aruncăm o privire rapidă asupra celor mai populare și mai solicitate slot mașini care pot fi găsite în orice cazinou online important:

 – Aztec Diamonds. Slot de aventură grozav în care jucătorul este invitat să meargă în căutarea legendelor comori aztece. Această mașină are 5 role, 30 de linii de plată. Există, de asemenea, un jackpot în mașină, o oportunitate de a obține rotiri gratuite, simboluri Wild și runde cu șanse mari de a obține un scatter.

 – Wild Valkyrie. În acest joc, compania australiană oferă jocul pentru a întâlni Valkyries. Slotul are simbolul clasic Wild, capacitatea de a obține până la 100 de rotiri gratuite și un mecanic unic care, atunci când este activat, transformă o imagine aleatorie într-un semn scump.

 – Blue Paradise. Un slot de calitate extrem de înaltă dedicat locuitorilor lumii oceanului subacvatic. Aici jucătorul poate învârti 5 role simultan, există 243 de linii de plată, runde bonus gratuite, în care se activează multiplicatori x2-5. Există, de asemenea, o funcție unică, în timpul activării căreia, un simbol este înlocuit cu unul mai scump.

Rezultat

Dezvoltatorul australian Games Lab își cunoaște foarte bine afacerea și produce un produs cu adevărat de înaltă calitate. Sloturile de la acest studio sunt prezente în majoritatea cazinourilor online mari, ceea ce spune multe. Aceste sloturi sunt întotdeauna interesante pentru jucători, atât pentru începători, cât și pentru profesioniști, deoarece au o mulțime de bonusuri interesante, grafică bună și un complot.