Endorphina

11.11.2020 11:47
0

Endorphina este un dezvoltator de software care, în ciuda tinereții sale, a reușit să obțină o popularitate considerabilă în cazinourile europene și asiatice. Compania își începe istoria în 2012, începând cu crearea unui software unic cu mecanică atipică, care a devenit cheia succesului tânărului studio.

Despre dezvoltatorul Endorphina și principalele sale realizări

Compania și-a deschis primul birou la Praga (Republica Cehă). Și din prima zi de lucru, specialiștii studioului au ales pentru ei înșiși o specializare foarte dificilă – dezvoltarea de jocuri unice pentru cluburile de jocuri pe internet.

Software-ul de cazinou online nu este cea mai ușoară zonă, unde concurența este uneori prea mare. Prin urmare, specialiștii companiei au fost nevoiți să depună mult efort pentru a se asigura că fiecare joc nu este doar de înaltă calitate, ci și original, interesant pentru jucători cu jetoanele sale. Datorită acestui fapt, de-a lungul anilor, compania a dobândit multe trăsături distinctive unice:

 – Subiectele selectate pentru slot machine sunt prezentate într-o viziune non-banală. Dacă vorbim despre cele mai populare teme, de exemplu, fructe, atunci sloturile companiei au o interpretare neobișnuită care le diferențiază de produsele altor studiouri.

 – Software-ul Endorphina are mulțime de screensavere animate si pline de culoare. Separat, putem menționa personajele colorate care se încântă cu desen de înaltă calitate și animație 3D în timpul jocului.

 – Pe lângă portretizarea jocului, coloanele sonore sunt plăcute, ceea ce conferă fiecărui proiect de joc un farmec și un realism deosebit.

 – Toate sloturile video ale companiei au fost certificate. Fiecare joc al companiei, înainte de a intra în cazinoul online, este certificat de laboratorul de renume iTech Labs.

În plus, conducerea Endorphina a semnat acorduri de parteneriat cu dezvoltatori inovatori pe piața jocurilor de noroc: SoftSwiss și BetConstruct. Datorită combinației excelente de jocuri moderne de înaltă calitate și unei platforme de joc fiabile, studioul a început să se dezvolte rapid și să ofere jucătorilor un produs de o calitate complet nouă. După încheierea acordurilor, peste 150 de cazinouri Endorphina s-au deschis pe internetul european.

Parametrii cheie ai software-ului companiei

Software-ul de cazinou Endorphina este combinația perfectă de calitate, securitate și creativitate. Să vorbim despre caracteristicile cheie ale sloturilor companiei:

 – Toate jocurile lansate de studio sunt dezvoltate folosind tehnologii 3D.

 – Studioul oferă o gamă largă de divertisment. Cu toate acestea, accentul principal se pune pe diverse sloturi fantastice, precum și pe jocuri cu jackpot-uri progresive.

 – Toate poveștile din jocurile companiei sunt unice și garantează o călătorie amețitoare.

 – Introducerea obișnuită în jocul companiei este atât de bine realizată încât se simte ca un mic desen animat.

 – Sloturile au un control foarte simplu și intuitiv, care permite jucătorului să se obișnuiască rapid și să înceapă să joace slotul selectat.

 – În fiecare slot al studioului, mecanismele autorului sunt implementate, făcând jocul cu adevărat de neuitat și interesant.

 – În portofoliul companiei, puteți găsi o mulțime de sloturi în care sunt implementate multe runde bonus neobișnuite și interesante.

 – În afară de jocul pe bani reali, video sloturile ale dezvoltatorului pot fi lansate într-un mod demonstrativ de testare, care vă permite să jucați gratuit pentru o perioadă nelimitată de timp.

 – Endorphina – ține pasul cu vremurile, prin urmare, a abandonat mult timp tehnologiile Flash, folosind HTML5 în produsele sale. Datorită acestui fapt, sloturile pot fi lansate nu numai într-un browser, ci și pe orice gadget mobil modern, permițându-vă să jucați oricând și oriunde.

O altă caracteristică a companiei, pe care mulți oameni o uită, este capacitatea de a plasa pariuri în criptomonedă. Acest lucru devine obișnuit acum și multe cluburi de jocuri de noroc acceptă pariuri pe bitcoin.

Cele mai bune sloturi ale studioului

Sloturile de la Endorphina sunt întotdeauna produse de calitate care combină grafică modernă, coloane sonore rece și parcele captivante, precum și multe mecanici bonus.

Deci, să ne reamintim cele mai faimoase și mai tari sloturi video ale companiei, care sunt iubite de jucători din întreaga lume:

 – Satoshi’s Secret. Parcela slot machine se bazează pe invenția unei monede electronice de către un japonez, care a rămas anonim. Nu arata nimic?

Caracteristica principală a slotului este designul său. Terenul de joc nu seamănă cu nimic din ceea ce ai văzut înainte. Toate simbolurile și alte elemente sunt translucide și arată extrem de neobișnuit. Și grație graficii 3D moderne, se creează un efect complet de imersiune, oarecum similar cu călătoriile în spațiu. Și da, o altă caracteristică distinctivă a slotului este că puteți plasa pariuri doar în bitcoin.

 – The Ninja. Unul dintre cele mai populare jocuri ale companiei, care povestește despre confruntarea samurailor. Dezvoltatorul a mers chiar mai departe, folosind nu numai stilul Japoniei în Evul Mediu, ci și dotând personajul principal cu abilități interesante. Astfel, un ninja poate folosi „captura” fixând simbolul de care ai nevoie pe o anumită rolă.  – Jetsetter. Plonjați-vă în lumea luxului și a chicului ostentativ: râuri de șampanie, frumuseți amețitoare, sclipici de aur și bijuterii. Personajul principal este un drag de soartă, care a decis să-și încerce norocul într-un cazinou la modă.