BGaming

11.11.2020 11:48
0

Dezvoltatorul BGaming este o altă filială a integratorului de renume mondial SoftSwiss. Lăsați această companie să vorbească despre Elveția prin numele său, are sediul în Belarus și a fost fondată în 2008. Inițial, compania a lucrat asupra software pentru licitații online, dar apoi a trecut la crearea de software pentru cazinouri online și case de pariuri. Integratorul unește două duzini de companii mici care produc software de jocuri de noroc și oferă operatorilor cazinouri gata făcute, cu un catalog impresionant de diverse distracții. Și da, astfel de „cazinouri la cheie” sunt foarte populare în CSI și Federația Rusă. Până în 2018, SoftSwiss a lansat software sub această marcă comercială, dar în acel an au decis să redenumească și să restructureze studioul, numindu-l BGaming. Licența software este emisă în Curacao.

Software de cazino de la BGaming: caracteristici

Piața modernă a jocurilor de noroc este plină de numeroși dezvoltatori care lansează software similar unul cu celălalt, precum doi mazăre. Dar BGaming și-a concentrat eforturile pe crearea de software unic care va fi solicitat în rândul jucătorilor. O echipă experimentată de specialiști se află în spatele fiecărui joc al dezvoltatorului, care are mai mult de 15 ani de experiență în crearea diverselor programe de jocuri de noroc.

Dacă studiați portofoliul companiei, puteți evidenția următoarele caracteristici:

 – Design grafic modern. Sloturile video ale studioului au un design modern și o redare de înaltă calitate. Divertismentul companiei este bogat în efecte speciale care apar aleatoriu în timpul rotirii rolelor, activarea rundelor bonus, victorii mari etc.

 – Coloane sonore de înaltă calitate. Designul sunetului este la cel mai înalt nivel, există o mulțime de sunete atmosferice care corespund pe deplin temei alese și ajută să vă scufundați în procesul de joc.

 – Multivalută. Software de joc BGaming acceptă valute din toate țările de frunte ale lumii. Mai mult decât atât, nu cu mult timp în urmă, a devenit posibilă plasarea pariurilor în criptomonede (în principal bitcoins).

 – Adaptabilitate. Compania a încetat să mai folosească tehnologia Flash cu mult timp în urmă, după ce a trecut la HTML 5. Astfel, toate jocurile companiei pot fi lansate fără probleme pe gadgeturile mobile. Piața jocurilor de noroc mobile crește de la an la an, așa că acum toți dezvoltatorii majori abandonează jocurile Flash.

 – Reputație excelentă și onestitate cristalină. Toate produsele de studio sunt testate de laboratoare independente de renume care verifică funcționarea RNG. Mai mult, toate programele software de mai multe ori pe an sunt supuse unei verificări obligatorii de către autoritatea de supraveghere la locul de acordare a licențelor.

 – Localizare în peste 40 de limbi. Deoarece sloturile sunt livrate în întreaga lume, ele sunt traduse calitativ în multe limbi (există și rusă), astfel încât jucătorii să poată înțelege rapid și ușor slotul și să înceapă să joace.

Apropo, BGaming este una dintre puținele companii care își distribuie jocurile cu un mecanism de control al corectitudinii încorporat. Acest sistem se numește „Provably Fair” și este un utilitar de control bine cunoscut bazat pe tehnologia MD5 cunoscut de mulți jucători de poker.

Cel mai popular software de cazinou online de la BGaming

Să ne amintim de toate cele mai iconice jocuri ale studioului:

 – Deep Sea. În acest slot video, jucătorul este transportat într-o misterioasă lume subacvatică plină de pericole, unde îi poate cunoaște locuitorii. Slotul are un scatter și Wild, precum și posibilitatea de a obține până la 15 rotiri gratuite. În plus, jocul are o rundă bonus interesantă, de unde poți obține 10 sălbatice simultan.

 – Spin And Spell. Unul dintre sloturile iconice ale companiei, care spune despre regele vampirilor. Jocul este literalmente plin de o atmosferă de disperare mohorâtă. Slotul are un simbol Wild clasic, un bonus de 10 rotiri gratuite și un mecanic unic atunci când simbolul wild se extinde treptat la întreaga tambur. Există, de asemenea, o rundă de risc.

 – West Town. Un slot grozav care povestește despre Vestul Sălbatic, cowboy, indieni etc. Slotul include rotiri gratuite, simbolul Wild și mecanicul multiplicării pariului de 15 ori, care este activat după ce 5 sau mai multe simboluri identice sunt colectate pe tamburul central.

BGaming studio este un adevărat inovator, care a adus o mulțime de lucruri noi dezvoltării jocurilor de noroc pe internet. Compania are licențele și certificatele necesare care confirmă integritatea combinațiilor de dispozitive.

Care este linia de jos?

Da, pe de o parte, compania nu are multe mecanici unice și se concentrează pe jocurile clasice, dar toate jocurile lor sunt realizate în HTML 5. În plus față de capacitatea de a juca pe dispozitive mobile, dezvoltatorul oferă suport pentru bitcoins. În general, software-ul companiei nu cauzează plângeri. Da, nu este lider de piață de necontestat, dar poate totuși să vă mulțumească cu grafică și muzică bună, povești interesante și incitante, precum și un RTP foarte bun. Toate utilajele companiei sunt considerate a fi furnizori cu un randament de 94% sau mai mult. Da, există un deficit de sloturi cu jackpot-uri progresive, dar lipsa lor este mai mult decât compensată de un număr mare de sloturi interesante.