Betsoft

11.11.2020 11:49
0

Betsoft a fost unul dintre cei mai populari dezvoltatori de jocuri de cazino online în ultimele decenii. Studioul este angajat în principal în crearea de sloturi cu 3D, dar produce și jocuri mobile și diverse utilități.

Puțină lume știe, dar Betsoft a fost primul care a încetat să folosească tehnologia Flash învechită. Mai mult, în 2016, specialiștii studioului și-au dezvoltat chiar propria platformă – Shift.

Proprietăți distinctive:

 – Sloturile distribuite prin intermediul acestei platforme funcționează pe HTML 5.

 – Datorită platformei Shift, un jucător își poate juca jocurile preferate nu numai dintr-un browser de computer, ci și să le ruleze pe orice gadget mobil.

Dacă vorbim despre sloturi, atunci software-ul Betsoft dezvoltă jocuri ultra-moderne în care miza este plasată pe grafica capodoperă – colorată, suculentă și atât de realistă încât jocul devine dificil de distins de realitate. Aceasta este cheia succesului companiei.

În acest moment, au fost lansate aproximativ 150 de sloturi și această cifră crește de la an la an.

De ce sunt atât de reușite software-urile de cazino online de la Betsoft?

Pentru a înțelege acest lucru, trebuie să vă îndreptați către istoria formării companiei. Studioul a fost fondat în 2006 și, la acel moment, a fost angajat în lansarea de sloturi staționare care erau instalate în cazinouri. Cu toate acestea, conducerea companiei a realizat rapid că viitorul era în software-ul de jocuri pentru unitățile online.

Primul software de jocuri de noroc al companiei conceput pentru cluburile de jocuri online a fost lansat în 2010 și a intrat în seria Slots3 și a reușit să câștige inima jucătorilor, deoarece la acea vreme nu existau multe jocuri care să folosească grafică 3D modernă.

În acest moment, compania dezvoltă două direcții ale sloturilor:

 – Slots 3 Acrade sunt jocuri care se caracterizează printr-un joc foarte rapid și distractiv, ideal pentru jucătorii profesioniști care doresc să câștige și să câștige mare. Acest lucru este facilitat și de un RTP ridicat.

 – Slots 3 Interactive este o direcție complet nouă, în care toate deciziile afectează în mod direct continuarea poveștii. Acesta este un format inovator care scufundă jucătorul într-o lume schimbătoare, în care fiecare decizie întoarce complotul. În același timp, mașina are o grafică modernă și multe mecanici interesante.

De ce sunt atât de bune software-ul de cazino Betsoft?

Fiecare joc are un design irepetabil, unic, inerent acestui dezvoltator și care este principala caracteristică distinctivă. Poate că sarcina principală a studioului este crearea de sloturi unice care să ofere emoții extrem de pozitive și o experiență de joc de neuitat.

Nu veți vedea niciodată designul vizual clasic în sloturile video ale companiei. În loc de liniile clasice (indiferent de modul în care sunt amplasate), un teren de joc tipic Betsoft poate fi realizat sub formă de linii electrice pe care stau diverse păsări.

În acest caz, rotația tamburilor va fi după cum urmează: păsările vor zbura în direcții diferite, firele vor fi goale, dar alte păsări vor zbura în spatele următor. Dacă întârziem rotația, păsările vor începe să se uite una la cealaltă și să ciripească drăguț, care arată foarte natural. Devine mai mult un desen animat cu drepturi depline decât un joc online.

O astfel de abordare non-banală și creativă a fiecăruia dintre sloturile companiei a oferit companiei faimă la nivel mondial. Povești chibzuite și comploturi de jocuri, animații moderne, vizualizare superbă și coloane sonore de înaltă calitate – toate acestea fac jocurile cât mai populare posibil.

Cele mai renumite jocuri ale companiei

Să ne amintim primele trei jocuri care sunt iubite cu drag de utilizatori:

 – Plumbo. Un joc complet diferit. În centrul complotului se află o formație norvegiană de metal (aproape necunoscută în patria lor și care nu se bucură de dragostea fanilor). Fapt interesant, un astfel de grup există într-adevăr.

 – Vikings Age. Este greu să găsești un jucător care nu vrea să lupte pentru jackpot. Vikingii sunt una dintre cele mai iconice teme, precum benzi desenate, pirați sau mitologia egipteană. În ceea ce privește această mașină, există nu numai o vizualizare rece și modernă, ci și o stilizare istorică pentru vikingi. Studioul Betsoft a abordat creativ dezvoltarea poveștii, care a mituit jucătorii.

Toate personajele principale sunt foarte detaliate, barba este trasă până la un păr, arată foarte colorat. În plus, în slot, puteți vedea drakkar-uri autentice, arme vikinge și, bineînțeles, nenumărate comori sub forma unui jackpot imens.

 – Gold Diggers. Această mașină de sloturi spune povestea vieții curajoșilor exploratori de aur: o pereche de prospectori brutali și o blondă frumoasă care caută aur, folosind … hamsteri. Slotul are 5 role și 30 de variante de combinații câștigătoare.

Care este rezultatul

Jocurile Betsoft sunt excelente pentru cluburile moderne de jocuri, în special pentru unitățile care se adresează unui public tânăr. Sloturile companiei vă vor oferi un aflux constant de clienți și îi vor captiva cu povești atent și joc de înaltă calitate.