Amatic Industries

11.11.2020 11:48
0

Amatic Industries Gmbh este un adevărat maestru al jocurilor de noroc. Compania sa născut în 1993, concentrându-se pe dezvoltarea de sloturi, jocuri de masă și utilități conexe pentru cluburi și cazinouri de jocuri terestre. De-a lungul istoriei sale îndelungate, dezvoltatorul austriac a reușit să primească multe premii și să câștige o reputație excelentă ca furnizor de software de încredere și de înaltă calitate.

În prezent, software-ul Amatic Industries este foarte solicitat pe piața europeană. Studioul este situat aproape de Salzburg, dar există și birouri mici în toată Europa. Dacă la momentul înființării companiei lucrau în ea doar câteva zeci de oameni, acum personalul a crescut de câteva sute de ori. Echipa este formată din dezvoltatori cu experiență, designeri, programatori, specialiști în marketing etc.

Software-ul de cazino Amatic a obținut recunoaștere și popularitate în rândul jucătorilor, în mare parte datorită numeroaselor mecanici inovatoare care au contribuit la modelarea pieței moderne de jocuri de noroc. De exemplu, compania a fost prima care a dezvoltat un cont multi-joc. Astfel, un jucător poate lansa mai multe jocuri în orice slot al companiei. Și din punct de vedere financiar, aceasta a fost o adevărată descoperire pentru dezvoltatorul austriac.

La începutul anilor 2000, dezvoltatorul a decis să schimbe marca, schimbându-și numele în Amatic Industries Gmbh. În plus, a fost creat un studio separat în cadrul companiei, care a fost pur și simplu numit Amanet – este responsabil pentru crearea de jocuri. În plus, cam în același timp, dezvoltatorul a reușit să intre pe mai multe piețe mari: în Irlanda și România.

Software de cazinou online de la Amatic

După cum sa menționat mai sus, a fost creat un studio separat în cadrul companiei, ale cărui eforturi s-au concentrat pe dezvoltarea de software pentru cluburile de jocuri. Amanet creează anual mai multe jocuri interesante bazate pe tehnologia HTML 5, care permite lansarea sloturilor nu numai în browserul unui computer personal, ci și funcționarea de pe gadgeturi mobile: smartphone-uri și tablete. Există un client multi-joc separat care poate fi instalat pe un computer care rulează Mac sau Windows.

Portofoliul companiei include în principal sloturi clasice. Acestea se bazează pe cele mai simple mecanici – cinci role, o mulțime de linii de plată, dar nu mai mult de 50. Grafică modernă, cu o abundență de animație de înaltă calitate. Un RTP foarte bun, stabilit la 95-97%.

Vorbind exclusiv despre sloturile video, portofoliul companiei are puțin peste o sută dintre ele. Acestea includ sloturi clasice pentru fructe, sloturi pentru Egipt și mitologie, sloturi pentru aventuri, sloturi pentru magie etc. Pentru a face procesul de joc cât mai interesant posibil, sloturile companiei au o mulțime de animație de înaltă calitate care apare în momentul activării rundelor bonus, primind rotiri gratuite etc. Și da, prezența unui număr mare de bonusuri și rotiri gratuite este un semn distinctiv al companiei. În medie, 90% din jocurile Amanet au mecanici similari.

Dacă vorbim despre cele mai populare sloturi, atunci le aparțin următoarele hit-uri ale companiei:

 – Eye of Ra este un slot clasic care spune despre Egiptul Antic. Terenul de joc este realizat sub forma unui diamant, în rolă centrală sunt 5 rânduri, pe două adiacente – 4 și pe margini – doar 3. Dacă jucătorul poate colecta mai multe simboluri bonus care arată ca piramide aici, atunci 5 rotiri gratuite vor fi creditate în contul său. Pe rolă centrală pot fi surprinse până la 5 simboluri Wild.

 – Wild Shark – un slot care povestește despre locuitorii adâncurilor subacvatice. Clasicul teren de joc 5×4 este deosebit de popular în rândul jucătorilor, deoarece slotul are 50 de combinații câștigătoare simultan. Se întâmplă adesea ca un jucător să colecteze mai multe linii de plată simultan într-o singură rotire.

 – Wolf Moon este probabil cel mai faimos slot al companiei, realizat în spiritul Vestului Sălbatic. Slotul are o mulțime de simboluri bine desenate, o mulțime de rotiri gratuite bonus și un RTP excelent de 97%. Adăugați aici o coloană sonoră extraordinară și obțineți un succes real!

Alte jocuri ale companiei:

 – Ca toate companiile eminente cu o istorie bogată, Amanet se angajează în dezvoltarea nu numai a sloturilor, dar produce și diverse jocuri de masă: poker, blackjack, baccarat, multe variante ale ruletei. Compania se concentrează separat pe pokerul video, există șase tipuri.

 – Ruletă cu dealeri live. După apariția jocurilor live, toți producătorii importanți au început să exploreze această nișă profitabilă și populară. Amanet nu face excepție, după ce a lansat simultan 3 jocuri de ruletă online.

 – Loterie VLT. Compania a creat un server cu un RNG integrat și o logică imparțială. Acest lucru le-a permis să desfășoare loterii, la care sunt conectați mulți operatori populari, prin intermediul acestora, jucătorii vor afla despre numerele câștigătoare.

 – Sistem de gestionare a cazinourilor – un set de programe și utilități necesare funcționării oricărei unități online. În acest moment, peste două sute de cazinouri online folosesc chiar această platformă de la Amanet.

 – Jackpot System este un software unic care vă permite să configurați jackpot-uri într-un singur club de jocuri conectând sloturi video arbitrare la acesta.

 – „Cazino la cheie”. Specialiștii companiei sunt implicați și în crearea unui cazinou pentru operator de la zero. Acest serviciu este, de asemenea, foarte solicitat în rândul operatorilor europeni.