NOU PARTENER AL COMPANIEI MICROGAMING!

30.06.2021 09:57
0

Lista de studiouri de jocuri exclusive de la Microgaming tocmai a adăugat un nou membru, GONG Gaming Technologies, cel mai mare furnizor din industrie.

GONG a fost lansat anul trecut de o echipă de veterani din industria jocurilor de noroc care au peste douăzeci de ani de experiență în industrie. Studioul în sine susține că creează „produse senzaționale de divertisment premium”.

În ciuda vârstei tinere, GONG a adunat deja un portofoliu impresionant de jocuri bazate pe tehnologii inovatoare, cu teme vibrante și povești captivante. Înainte de a încheia un acord exclusiv cu Microgaming, dezvoltatorul a colaborat cu un furnizor important la crearea și lansarea a două sloturi online – Pirate’s Quest și Skulls Heap.

Primul joc exclusiv din recentul acord al GONG cu Microgaming se numește Inferno Gladiator și este acum disponibil pentru mai mulți operatori de jocuri de noroc online prin intermediul platformei de jocuri de top Microgaming.

Inferno Gladiator este un slot online 5 × 3 cu 25 de linii de plată, pe fundalul Colosseumului de foc și plin de caracteristici, inclusiv Wilds, Sticky Wilds, rotiri gratuite și multiplicatori de până la 10x. RTP în acest joc cu volatilitate ridicată este de aproximativ 95,04%, ceea ce este aproximativ mediu.

Ne străduim în permanență să îmbunătățim și să inovăm

Comentând cu privire la parteneriatul lor exclusiv cu Microgaming, cofondatorul și CEO-ul GONG Gaming Technologies, Dima Farbman, au declarat că sunt onorați și încântați că au ocazia de a se asocia cu un furnizor important din industrie.

Farbman a adăugat că obiectivul lor principal este „să creeze jocuri de înaltă calitate, distractive și antrenante” și se străduiesc întotdeauna să își îmbunătățească și să își actualizeze oferta. El a mai remarcat: „Suntem mulțumiți de modul în care au fost primite cele două versiuni anterioare ale Microgaming, Pirate’s Quest și Skull Heap, și așteptăm cu nerăbdare să ne ducem viitorul conținut la nivelul următor împreună cu noul nostru partener exclusiv.

Andrew Booth, director de jocuri la Microgaming, a adăugat că este bine să vedem că noul studio aduce rapid un portofoliu bogat de jocuri pe piață și sunt, de asemenea, încântați să întâmpine GONG și produsele sale pe platforma lor de iGaming.
El și-a încheiat declarația exprimându-și încrederea că noul studio este capabil să „livreze tehnologii de joc și mai sofisticate către viitor, înfășurate într-un design vibrant”.

Infernal Gladiator a fost lansat pe 12 aprilie și face parte din gama bogată de noi jocuri de la Microgaming, care include și cel mai recent joc Megaways de la furnizor – 8 Cranii de Aur ale Holly Roger Megaways de la Buck Stakes Entertainment, Regina Alexandriei WowPot de la Neon Valley Studios , Gold Collector de la All41 Studios și mulți alții.