LICENȚA MONTENEGRO

20.10.2020 11:14
0

Montenegro este un stat în care există multe cazinouri terestre situate în orașe turistice. Montenegro a adoptat de mult „Legea jocurilor de noroc”, care reglementează activitățile din domeniul jocurilor de noroc.

Cazinou licențiat, case de pariuri, camere de poker etc. instituțiile primesc sprijin din partea statului pentru dezvoltare, astfel încât să poată oferi jucătorilor lor câștigurile mari. O licență de jocuri de noroc este necesară pentru fiecare operator care dorește să lucreze în țară. Mai mult, o licență este necesară nu numai pentru cazinourile terestre, ci și pentru cazinourile online.

Pentru a înființa un cazinou autorizat în Montenegro și a funcționa prin internet, operatorul trebuie să obțină mai întâi permisiunea pentru o unitate terestră. Fără el – nimic. Se pare că licențele online, de fapt, completează pur și simplu licența pentru un cazinou clasic și nu sunt o licență de stat separată.

Licențe de cazinou: cerințe pentru solicitant

De fapt, principalul criteriu cheie este înregistrarea unei companii pe teritoriul statului, sub forma unei societăți cu răspundere limitată sau a unei societăți pe acțiuni. Dacă vorbim despre alte criterii: capital autorizat, garanții de plată rapidă, siguranță a depozitelor, condiții pentru cetățenia UE sau Montenegro de la managerii de companii etc. – se schimbă în funcție de licență.

Licență pentru deschiderea unui birou de pariuri

În țară este interzis să pariați pe rezultatul alegerilor politice. Mai mult, proprietarii (acționarii) cluburilor sportive nu pot acționa ca proprietari ai unei case de pariuri. Dacă există astfel de manuale, casa de pariuri nu poate paria pe meciurile acestei echipe. Puteți obține o licență pentru o casă de pariuri imediat timp de trei ani. Pe baza rezultatelor primului an, autoritatea de reglementare va decide dacă reînoiește licența sau nu. Compania care deține casa de pariuri este obligată să obțină o licență pentru toate sporturile disponibile pentru pariuri separat. Mai mult, casa de pariuri trebuie să ofere acces la platforma sa autorității locale de supraveghere.

Deci, înainte de a solicita licențierea unei case de pariuri, asigurați-vă că capitalul dvs. social depășește 75 de mii de euro, iar garanția bancară este de cel puțin 30 de mii de euro.

Sloturi de licențiere utilizate în unitățile terestre

Toate cluburile clasice de jocuri au nevoie de această licență. Se emite pentru 3 ani, drept urmare se va lua o decizie dacă se prelungește pentru încă 2 ani sau nu. Există situații în care poți face fără ea. De exemplu, dacă operatorul are deja permisiunea de a opera un cazinou clasic și este planificat să instalați sloturi în acesta.

Astfel, înainte de a depune o cerere, operatorul trebuie să se asigure că capitalul său autorizat depășește 75 de mii de euro, iar garanția bancară este de 25 de mii de euro.

Licențierea clasică a cazinourilor terestre

Puteți deschide propriul cazinou clasic din țară, dar există o limită de numărul. Unui operator i se permite să deschidă cel mult 8 unități. Licențele sunt emise printr-un concurs deschis (de fapt, este o ofertă), care este stabilită de guvernul țării. În cazul câștigării ofertei, operatorului i se va elibera o licență pentru o perioadă de 10 ani, în cazul funcționării cu succes a cazinoului, acesta va fi prelungit automat cu încă 5 ani. S-a spus deja mai sus că această licență permite instalarea sloturilor într-un cazinou.

Dacă vorbim despre criteriile pentru operator, atunci totul este individual. De fiecare dată când autoritatea de reglementare organizează o licitație, întreaga listă de criterii este publicată pe website-ul său. Adevărat, există unele specificități. Capitalul minim al organizației este de 300 de mii de euro, iar garanția bancară este de 90 de mii. Cerințe destul de loiale, nu-i așa?

Cazinou online licențiat din Montenegro

Practic, tot ce aveți nevoie pentru a obține o licență guvernamentală este să aveți un permis pentru a opera un cazinou clasic. Și dacă îl aveți într-adevăr, atunci trebuie doar să colectați un pachet de documente suplimentare și să le trimiteți autorității de reglementare, care va aproba rapid cererea dvs.

Există câteva limitări. Deci, toți reprezentanții autorizați ai operatorului nu trebuie să aibă cazier judiciar. De asemenea, va trebui să furnizați copii ale documentelor conform cărora toți angajații cazinoului online sunt specialiști competenți care au urmat o pregătire adecvată.

Cazinou online licențiat: ce documente trebuie să furnizați pentru acordarea licențelor în această jurisdicție

● Un document care confirmă înregistrarea oficială a companiei.

● O copie a actului constitutiv.

● Un plan de afaceri bine gândit, care ia în considerare toate riscurile.

● Dosarele poliției care arată toți membrii consiliului nu au antecedente penale.

● Dacă doriți să deschideți un cazinou terestru, atunci trebuie să furnizați un contract de închiriere sau proprietatea asupra spațiilor în care va fi amplasată instituția.

● Reguli și descrieri detaliate pentru fiecare slot machine.

● Dovada capitalului social minim.

● Furnizați o descriere a capacităților tehnice de la care autoritatea de reglementare ar trebui să facă o concluzie cu privire la adecvarea pentru furnizarea de servicii pe internet.

● Dovada plății taxei și disponibilitatea unei garanții bancare.

Taxe de jocuri de noroc pe țară

În republică a fost stabilită o rată unică a impozitului pe profit și venit. Acesta este de numai 9%, ceea ce este de câteva ori mai mic decât în ​​majoritatea celorlalte jurisdicții.