LICENȚA FILIPINELOR

20.10.2020 11:16
0

Licențele de cazinou emise de guvernul filipinez sunt considerate printre cele mai valoroase pe piața jocurilor de noroc online. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece piața cazinourilor online din Asia este considerată cea mai profitabilă. Mai mult, costul unei licențe nu este la fel de mare ca în multe alte jurisdicții.

Asia de Sud-Est a fost multă vreme o piață atractivă, mai ales în ceea ce privește profitabilitatea. De fapt, Filipine este centrul jocurilor de noroc pe internet pentru întreaga regiune. Și datorită dezvoltării rapide a tehnologiei, cazinourile online licențiate cu jurisdicții locale vor fi întotdeauna în fruntea jocurilor de noroc globale. Deci, nu este surprinzător faptul că licențele locale sunt la mare căutare.

Da, înființarea unei companii în Filipine este foarte scumpă. Iată doar condiții favorabile în ceea ce privește taxele, faceți din această locație una dintre cele mai atractive din întreaga regiune asiatică. Analiști principali au prognozat o reducere suplimentară a cotei de impozitare de câțiva ani, ceea ce va avea un efect benefic asupra fluxului de investitori străini.

De asemenea, în Filipine, este ușor să înregistrați organizații noi și este posibil să vă creați propriul centru de date, ceea ce va crește calitatea serviciilor furnizate la un nivel. Datorită acestui fapt, din punct de vedere tehnic, operatorul nu va mai fi dependent de firme terțe.

Forme organizatorice și juridice în Filipine

O organizație cu răspundere limitată se poate transforma, în timp, într-o companie CEZA.

Cota impozitului pe profit în Filipine

Un cazinou licențiat și proprietarul acestuia sunt scutiți de taxe pentru următorii 4-6 ani după obținerea unei licențe. Astfel, operatorii care operează deja în țară vor primi 4 ani de libertate fiscală. 6 ani – companii care au venit prima dată în regiune. În plus, există o rată de impozitare de 5% din venitul brut al cazinoului. Există un sistem unic de loialitate pentru cetățenii străini.

Pariu suplimentar de joc

Licență interactivă restricționată, sub rezerva impozitului de 48.000 USD (primul an). Pentru a reînnoi licența pentru încă un an, este necesar să transferați 60 de mii de dolari în conturile autorității de reglementare (pentru al doilea și următorii ani ai licenței). Licența se eliberează pentru exact 12 luni. Trebuie luat în considerare faptul că această taxă trebuie plătită într-o singură plată.

Cerințe de siguranță

Cazinoul online licențiat este obligat să compenseze toți jucătorii ale căror fonduri au fost furate de fraudatori. Prin urmare, finanțarea instituției trebuie să fie la cel mai înalt nivel. Același lucru este valabil și pentru Securitate. Mai mult, autoritatea de reglementare monitorizează cu atenție plata câștigurilor, în special momentul de îndeplinire a obligațiilor de a transfera fonduri în conturile jucătorilor.

Costul achiziționării unei licențe în Filipine

Dacă sunteți hotărât să înființați un cazinou autorizat, atunci va trebui să plătiți 40 de mii de dolari pentru o licență completă (se aplică unui club de jocuri și unui birou de pariuri). Rețineți că 15 mii din această sumă – în cazul refuzului de a acorda licența, nimeni nu vă va returna. Autoritatea de reglementare va returna operatorului 25 de mii de dolari dacă nu îndeplinește cerințele stricte ale jurisdicției.

Dacă vorbim despre colecția obișnuită de jocuri, atunci este doar 2% din profitul brut al lunii. Există o taxă suplimentară de joc de 48 de mii de dolari, dar numai casele de pariuri sunt obligate să o plătească.

Reînnoirea licenței costă 40 de mii de dolari.

O licență pentru casele de pariuri va costa un ordin de mărime mai ieftin – 26 de mii de dolari. Din care 12.000 sunt nerambursabile. În cazul refuzului de a elibera o licență, autoritatea de reglementare va returna operatorului doar 18 mii.

De asemenea, 3,5 mii vor fi deduse din fiecare cerere de licență ca valoare justă.

Luați în considerare și faptul că există o taxă pentru evenimente sportive suplimentare egală cu 2 mii USD.

La reînnoire, trebuie să plătiți o taxă de 15 mii de dolari, care trebuie tradusă în conformitate cu cerințele fluxului de lucru.

În total, în total, va trebui să plătiți 60 de mii pe an pentru o licență pentru biroul unei case de pariuri.

Cerințe pentru jocuri și sloturi

Software-ul încărcat pe portalul cazinourilor online trebuie să fie de înaltă calitate, sigur și eficient. Acest lucru se aplică nu numai pentru sloturilor, ci și pentru securității informațiilor despre utilizatori și a fondurilor jucătorilor.

Cerințe de raportare

Filipine are reguli și standarde foarte stricte cu privire la desfășurarea tranzacțiilor financiare între operatorii de cazinouri online și clienții acestora. În principiu, băncile mondiale propun condiții similare pentru securitatea transferurilor. În plus față de securitatea tranzacțiilor, cazinoul este obligat să furnizeze în mod regulat un raport detaliat cu privire la plățile efectuate.

Spălarea banilor și alte activități frauduloase

Orice unitate de jocuri de noroc care oferă servicii prin Internet este verificată în mod regulat pentru activități frauduloase. Din păcate, tocmai din cauza suspiciunilor multiple de spălare a banilor Filipine a suspendat licențele în 2017 pentru următorii 5 ani.

Restricții teritoriale

Cazinourile online care operează în această jurisdicție nu își pot oferi serviciile jucătorilor locali, exclusiv celor străini. Acest lucru se aplică nu numai pentru cluburilor de jocuri, ci și caselor de pariuri.