CURACAO

20.10.2020 11:12
0

Astăzi, una dintre cele mai populare jurisdicții este insula Curacao, autoritate de reglementare a cărei oferă cumpărarea licențelor de cazino în condiții destul de acceptabile.

Curacao este un stat situat în grupul Antilelor din Caraibe. Dacă luăm în considerare această regiune în termeni de dezvoltare economică și politică, atunci totul este destul de stabil aici, ceea ce face mai ușor să lucreze într-un format internațional. Așadar, nu este o surpriză faptul că Curacao a devenit un refugiu pentru sute de cazinouri online.

Licențierea activității de jocuri de noroc din această jurisdicție promite multe avantaje care încurajează operatorii mici și mari să deschidă un cazinou autorizat chiar aici. Puteți obține o licență de stat de la Ministerul Justiției.

Cazinou cu licență pe internet în Curacao

Poate că cel mai important avantaj al unei licențe de afaceri de jocuri de noroc în acest stat special este faptul că nu sunt emise mai multe licențe aici, fiecare pentru tipul său de jocuri de noroc, ci doar una, dar pentru toate domeniile simultan. De exemplu, aici puteți obține o licență de cazinou combinată cu pariuri sportive sau o loterie, etc.

Cu excepția unei licențe care vă permite să legalizați o afacere, puteți deveni proprietarul unei sublicențe aici. Ce este? Este simplu, acest document va fi necesar, astfel încât proprietarul unui club de joc cu domiciliul în Curacao să poată acorda permisiunea unei alte persoane.

Apropo, există multe firme private pe insulă care ajută la facilitarea procesului de obținere a unei licențe, luând în considerare orice opțiune de legalizare a jocurilor de noroc. Datorită ajutorului lor, puteți accelera serios procesul de obținere a râvnitei licențe, ceea ce este extrem de important, deoarece operatorul va trebui să colecteze o mulțime de documente.

Cazinou autorizat: avantaje ale jurisdicției

● Capacitatea de a legaliza rapid afacerea cu jocuri de noroc;

● Firma operatorului primește propriul UNN în sistemul UE;

● Licența vă permite să deveniți partener al unei mari bănci europene;

● Garantarea echipamentului de cea mai înaltă calitate;

● Viteza. Licențierea are loc în termen de o lună (cu rare excepții);

● Nu este nevoie să colectați o grămadă de documente, procesul de obținere a unei licențe este simplificat pe cât posibil;

● Operatorul își întărește reputația datorită reputației excelente a Curacao;

● Impozitul pe venit extrem de scăzut, mai ales în comparație cu jurisdicțiile populare (doar 2% din profit);

● Software modern și de înaltă tehnologie instalat pe site-urile cazinourilor online, cluburilor de jocuri și caselor de pariuri;

● Puteți lucra de la distanță într-un format internațional, nu este necesar să echipați un birou pe insulă și să angajați lucrători.

● Costul licenței este de 40.000 USD, cu o sumă suplimentară de 15.000 USD pentru reînnoirea anuală.

Pentru licențierea operațională, va trebui să urmați algoritmul acțiunilor solicitate de autoritatea de reglementare. Și da, un punct important, nu uitați să aflați ce documente specifice vor trebui trimise spre studiu Ministerului Justiției, deoarece compoziția și numărul lor se modifică în mod regulat.

Ce documente trebuie furnizate dacă operatorul va deschide un cazinou autorizat în Curacao

● Copii (scanările sunt, de asemenea, potrivite) ale pașapoartelor tuturor managerilor și acționarilor companiei.

● Furnizați o copie a statutului organizației.

● Scrisori de la bănci (neapărat legalizate prin notar), care vor indica informații că firma dvs. are într-adevăr conturi cu anumite sume pe ele.

● Scanări de chitanțe pentru plăți de locuințe și utilități (cu cel puțin trei luni înainte), care servesc drept confirmare a existenței unei adrese legale.

● Furnizați un certificat de la poliție sau alt organism autorizat, care să demonstreze că șeful companiei nu are antecedente penale.

● Furnizați informații despre software-ul instalat pe site-ul cazinoului sau al casei de pariuri.

● Furnizați un plan de afaceri care va indica venituri potențiale, luând în considerare riscurile, pentru anul următor.

● Documente care confirmă prezența portalului pe Internet, numele domeniului achiziționat și afilierea lor la operator.

● Cerere de licență pentru furnizarea de servicii de internet.

Ce cerințe trebuie îndeplinite:

● Deschideți o companie pe insulă, asigurați-vă că o înregistrați;

● Aveți propriul reprezentant local;

● Furnizați regulatorului o descriere detaliată a tuturor jocurilor instalate pe site, cu descrierea detaliată și principiul de funcționare;

● Disponibilitatea Termenilor de utilizare a site-ului;

● Cumpărați un domeniu;

● În Curacao, operatorul trebuie să achiziționeze și să instaleze cel puțin un server fizic. Accesul la acesta trebuie, de asemenea, furnizat autorității de reglementare.

● Efectuați proceduri AML pentru fiecare utilizator înregistrat pe site-ul cazinoului;

● Performanța la timp a unui auditor tehnic al tuturor sistemelor de jocuri (obligatoriu și pentru software);

● Asigurați-vă că furnizați un certificat pentru software-ul instalat și un generator de numere aleatorii.

● Interzicerea înregistrării pe portalul jocurilor pentru utilizatorii care nu au împlinit vârsta majoratului care locuiesc în Statele Unite și Antilele.

Nu uitați că numele companiei trebuie scris în transcriere latină și nu trebuie să încalce drepturile de autor. Numele companiei ar trebui să reflecte activitățile reale ale companiei.