CEL MAI MARE EVENIMENT ONLINE DIN 2021 „VIITORUL LUMINOS” ESTE PLANIFICAT PENTRU 8-9 IUNIE.

30.06.2021 09:58
0

În perioada 8 – 9 iunie 2021, iGaming NEXT va reuni antreprenorii planetei iGaming la un mare eveniment digital: Bright Future. Și anume, 50 de vorbitori cunoscuți și 5.000 de delegați sunt pe cale să se alăture evenimentului online Bright Future, care va fi un eveniment de neuitat sub forma unui bal mare pentru industria cazinourilor.

Organizatorii expoziției: Alice Nordin și Pierre Lind, iGaming NEXT ONLINE: Bright Future este viitorul eveniment digital de ultimă generație din 2021. Pregătește-te pentru două zile intense și incitante din 8-9 iunie 2021, pline de discuții și dezbateri exclusive cu 50 de participanți.

Evenimentul va reuni unele dintre cele mai strălucite și mai inteligente minți din industrie, împărtășind ideile lor pe o platformă de conferințe digitale ușor de utilizat într-un format foarte captivant.

Bright Future va permite tuturor participanților să se adâncească în centrul sectorului industriei iGaming.

În timpul evenimentului de două zile, liderii din industrie de vârf își vor detalia gândurile, strategiile și fluxul de lucru într-o serie de discuții exclusive pe următoarele subiecte:

Investiții
Conducere
Marketing
Noi tehnologii

Partenerii principali ai evenimentului sunt Push Gaming, Playtech și SG Digital, precum și mulți alții, iar partenerii media sunt AskGamblers și World GES World Gaming Executive Summit.

Ce este pe ordinea de zi?
Pe măsură ce 50 de vorbitori de nivel înalt se adună pentru a discuta despre viitorul industriei, ne putem aștepta la un spectacol incredibil. În ziua investițiilor și a conducerii (8 iunie), vor fi discutate următoarele subiecte:

Panou: Întreabă-mă orice – Opinia unui CEO
Profitând de ocazie
Panel: fuziuni, dominanță și cotă de piață
Nu este vorba doar de bani!
Fireside Chat: Profitând de următorul nivel de iGaming

În plus, vor avea loc două discuții:

Panou: eliminarea stigmatizării asociate jocurilor de noroc
Panel: Ar putea investițiile iGaming să crească în continuare?

Unele alte subiecte provocatoare de gândire sunt rezervate pentru Ziua Marketingului și Tehnologiilor Emergente și includ sesiuni precum:

Discuție în grup: 5G va crește implicarea jucătorilor cu peste 100 de miliarde de dolari
Marea dezbatere: NFT și iGaming
Panel: Sfârșitul revoluției cookie-urilor – Care va fi viitorul agenților de publicitate?
Prezentare Internet Vikings
Achiziționarea și păstrarea clienților din SUA
Prezentare rapidă
Interviu cheie: Anul convergenței AI și iGaming

Alăturați-vă evenimentului pentru a face parte din viitorul digital
Toate părțile interesate ar trebui să pășească în viitorul industriei iGaming și să se alăture evenimentului din 8-9 iunie 2021. Înscrierea este gratuită și până acum peste 140 de persoane au confirmat că vor participa la această conferință unică în întreaga lume.