Mr Green

Revizuirea cazinoului Mr Green

Mr Green nu este nou în lumea cazinourilor online cu bani reali. Acest club a fost fondat în 2008 și de atunci a reușit să câștige dragostea și recunoașterea jucătorilor din întreaga lume. Cazinoul are un aspect plăcut și modern, cu predominanța așteptată a nuanțelor verzi. Cazinoul are bonusuri interesante și ușor de pariat, o gamă impresionantă de jocuri și o versiune mobilă, fără de care nicăieri.

Licență și securitate

Mr Green Casino funcționează sub o licență emisă în Malta, care este considerată una dintre cele mai reputate jurisdicții. Sloturile și jocurile prezentate pe site sunt certificate și furnizate de cei mai renumiți dezvoltatori de încredere, ceea ce exclude complet frauda.

În plus, administrarea oricărui cazinou online de top impune utilizatorilor să fie supuși verificării înainte de a retrage fonduri. Aceasta este singura modalitate de a vă proteja jucătorii de fraudei care vă pot accesa contul.

Jocuri

Clubul de jocuri, inclus în mod meritat în primele 10 cazinouri online, oferă utilizatorilor săi sloturi colorate, animate și interesante, cazinouri live, jocuri de masă și cărți. Printre furnizori puteți vedea:
– Amaya
– Genesis Gaming
– Thunderkick
– Play’n Go
– NetEnt etc.

Dacă sunteți interesat de cazinourile online gratuit, atunci Mr Green are un joc gratuit disponibil fără înregistrare. Am pus aparatul în modul „Demo” și ne bucurăm de joc fără restricții. Doar aici nu veți putea câștiga bani reali.

Bonusuri

Cele mai bune cazinouri online oferă cele mai bune bonusuri, ceea ce este logic, nu-i așa? Același lucru este valabil și pentru MrGreen, unde te așteaptă bonusuri interesante, care sunt foarte ușor de câștigat înapoi.

Clubul de jocuri are o ofertă clasică de bonus de bun venit, care vă oferă + 100% la depozit, cu o oportunitate unică de a alege 1-3 bonusuri, care depind de stilul dvs. de joc. Pariu – x35, suma maximă a recompensei – 100 euro.

Cazinoul are, de asemenea, un program de loialitate care vă permite să vă măriți statutul în clubul de jocuri. La fel ca în majoritatea unităților europene, Mr Green are și bonusuri pentru recomandări – prieteni care s-au înregistrat folosind linkul dvs. Și după ce a primit un statut VIP, jucătorul va fi invitat la promoții și turnee speciale.

Sisteme de plată

Pentru a intra în ratingul cazinourilor online, o instituție modernă trebuie să ofere mai multe valute din care să aleagă și să susțină cele mai comune metode de plată. Și MrGreen – îndeplinește aceste cerințe. Principalele monede ale cazinoului sunt lire, dolari și euro. Opțiunile de plată includ Visa și MasterCard, Neteller și Skrill, Trusty.

Depozitul minim este de 20 de euro, suma minimă de retragere este de 50 de euro.

Concluzie

Mr Green este un cazinou online excelent, recenziile jucătorilor adevărați confirmă acest lucru, dar mulți jucători se plâng că nu există localizare rusă. Este adevărat, limba rusă nu este disponibilă, dar orice altceva este la cel mai înalt nivel. Web site convenabil, versiune mobilă, jocuri interesante de la companii de cult, plăți rapide și turnee regulate.

Scrie un feedback

captcha
Evaluarea cazinoului
9