Bovada

Revizuirea cazinoului Bovada

Clubul de jocuri Bovada a fost fondat în 2011 și nu va fi foarte bine cunoscut jucătorilor autohtoni, deoarece se concentrează pe jucători din Statele Unite, deși acceptă rezidenți din alte țări. Dacă evidențiem caracteristicile acestui cazinou, atunci acesta va fi un sistem generos de recomandare, unde pentru fiecare „prieten” care se înregistrează folosind linkul de recomandare, jucătorul va primi până la 100 $ și 200% din prima depunere a recomandării. În plus, există un site foarte laconic și convenabil, cu un număr mare de sloturi.

Licență și securitate

Toate cazinourile online cu bani reali trebuie să aibă un certificat care să le spună utilizatorilor că acesta este un club de jocuri adevărat și nu doar un alt escroc. Și cazinoul Bovada are o licență, obținută în Kahnawake.

La fel ca în majoritatea unităților, înainte de a-și retrage câștigurile, jucătorul va trebui să treacă prin verificare pentru a preveni retragerea de către terți.

Jocuri

Cele mai bune cazinouri online, inclusiv Bovada, oferă utilizatorilor lor o listă impresionantă de sloturi și jocuri. Există mai mult de două mii în această instituție, dintre care aproape 50 au jackpoturi. Deci, aici puteți vedea sloturile iconice ale următorilor furnizori:
– RealTime Gaming
– Rival Gaming
– Rival
– Spinomenal
– RTG
– Betsoft etc.
Aici puteți juca cazinou online gratuit, dar trebuie doar să înțelegeți că nu puteți câștiga bani reali într-un joc gratuit, dar puteți să vă familiarizați cu slotul care vă place și să îi înțelegeți mecanica.

Bonusuri

Bavada este inclusă î n primele 10 cazinouri online din SUA dintr-un motiv, instituția are unele dintre cele mai bune bonusuri din regiune. De exemplu, bonusul de bun venit este de 3.000 USD. Jucătorul primește 100% din primele trei depuneri. Pariu doar x25.

Primul depozit de criptomonede va aduce + 150% la trei depozite, până la maximum 4500 USD. Pariul este, de asemenea, x25.

Principala caracteristică a acestui cazinou este promoția „Invită un prieten”. Deci, pentru fiecare recomandare, jucătorul va primi până la 100 USD, iar pentru prima depunere, utilizatorul va primi și 200% din suma depozitului.

Există, de asemenea, un sistem de loialitate, unde pentru fiecare dolar de pariu jucătorul va primi puncte bonus.

Sisteme de plată

Pentru a ajunge la vârful ratingului cazinourilor online, instituția trebuie să ofere mai multe valute din care să aleagă și, cel mai important, modalități convenabile de depunere și retragerea rapidă a câștigurilor. Totul nu este atât de simplu aici, deoarece cazinoul se concentrează doar pe jucătorii din SUA, atunci există o singură monedă – dolari, dar depozitele sunt acceptate și în bitcoin. De asemenea, metodele de efectuare a depozitelor nu sunt foarte încurajatoare: criptomonede, MasterCard și Visa.

Plățile se efectuează în termen de 48 de ore de la verificare. Din plăcut, se poate evidenția doar absența restricțiilor privind plățile, deoarece acestea sunt determinate pe baza frecvenței retragerii câștigurilor. Bovada este, de asemenea, printre cazinourile online de top, deoarece comisionul este foarte mic, mai ales în comparație cu alte cazinouri din SUA.

Concluzie

Cazinoul online Bovada, recenziile în limba rusă sunt foarte greu de găsit, deoarece instituția nu este foarte prietenoasă cu jucătorii din afara SUA. Nu există localizare rusă, modalitățile obișnuite de a face depozite (Qiwi, Yandex și WebMoney), nu există, de asemenea. Dar există și plusuri: bonusuri frumoase, turnee regulate, jackpot-uri uriașe, un sistem de recomandare.

Scrie un feedback

captcha
Evaluarea cazinoului
9