BGAMING ȘI BETCONSTRUCT UNEȘTE EFORTELE ÎNTR-UN CONTRACT DE PARTENERIAT SEMNAT RECENT

30.06.2021 09:57
0

BGaming este pe cale să-și împărtășească conținutul și să ofere jocurile sale interesante pe platforma de agregare BetConstruct. Acordul semnat recent va contribui la creșterea performanței jocurilor deja stabilite de BGaming prin adăugarea portofoliului său pe platforma de agregare.

BGaming și BetConstruct s-au unit
După semnarea acordului, companiile s-au angajat într-un parteneriat promițător care permite rețelei afiliate BetConstruct să aibă acces la sloturi interactive BGaming, inclusiv hituri precum Elvis Frog în Vegas, Fruit Million, Book of Cats și multe altele.

BetConstruct este alegerea naturală a BGaming, deoarece este un furnizor de renume mondial a cărui platformă de agregare include un număr de furnizori majori terți, pe lângă propriul său conținut.

După cum a remarcat Claudio Stagno, șef de vânzări la BGaming:

„BetConstruct este o platformă de jocuri online stabilită în industrie, cu clienți din întreaga lume. Mulți operatori de vârf sunt integrați cu BetConstruct. Parteneriatul nostru nu numai că va face BGaming mai vizibil pe piețe noi, ci ne va permite și să oferim produsele noastre de înaltă calitate operatorilor de renume.

Shuk Manukyan, Head of Marketing and PR la BetConstruct, a adăugat:

„BetConstruct este încântat să întâmpine BGaming pe platforma noastră. Urmărim creșterea și succesul dezvoltatorului de mașini slot BGaming și credem că compania se potrivește foarte bine platformei noastre și nevoilor operatorilor noștri. „

BGaming continuă să își construiască o reputație solidă în industrie

În calitate de furnizor de conținut creativ și cu creștere rapidă pentru iGaming, BGaming studiază în permanență preferințele jucătorilor pentru a crea produse unice și convingătoare. Jocurile BGaming includ peste 60 de ediții, în principal mașini slot, precum și opțiuni de poker video, loterie, cărți și jocuri casual.

„BGaming creează și dezvoltă jocuri care echilibrează perfect între grafica perfectă și matematică, un joc bogat și jocuri bonus uimitoare.”

Cu 20 de ani de experiență în industrie și o echipă experimentată de entuziaști iGaming care împart energie nelimitată, echipa BGaming creează și dezvoltă jocuri perfect echilibrate între grafică perfectă și matematică, un joc bogat și jocuri bonus uimitoare. Versiunile lor sunt cunoscute pentru grafica HD și o interfață de utilizator curată, accesibilă de la aproape orice dispozitiv.

Sloturile BGaming sunt create într-un mod unic pentru a satisface pe deplin nevoile jucătorilor și operatorilor de cazinouri online. Mai mult, BGaming a fost primul care a oferit funcția Proven Fair în sloturi și a fost pionier în sprijinul criptomonedelor.